Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haftasonu karavanla Uludağ 2. Bölge'deydik. Yaklaşık 1860 metrede park ettik. Sanki ne olacağını bilmiyormuş gibi Eberspracher D2 ısıtıcıyı test ettik. Kendi gözümüzle görelim diye. Aynen diğerlerinin de tecrübe ettiği gibi çalışıp bir müddet sonra durma olayını yaşadık. Bugün markanın Türkiye...
Burada bizim bir Iveco'yu dönüştürme maceramızla ilgili başlattığımız yazı dizisinin ilk adımını bulabilirsiniz: Fotoğraf/Yazı/Yol/Deniz: Karavan değil Cografikavan
Belki bazı sorularınıza cevap olabilir.
Saygılar
Selamlar,
Baktım adım geçmiş, cevaplayayım dedim. :) Moda Karavan'da gördüğünüz araç benimdi. Hüsamettin Bey birilerinin tuvaletle çok ilgilendiğini söylemişti. Belki de sizdiniz... Merak edenler için ürün detayları ve kullanımla ilgili detayları "Ney ney ney? Kuru kompost tuvalet mi?" yazımda...
Ynt: Karavan-camper İçin En İdeal 4x4 Araç
Merhaba,
Uzun süre önce açılmış bir başlık ancak yeni aramalar yapan arkadaşlar için faydalı olabileceğini düşündüğüm bir yazı dizisinden haberdar etmek istedim sizleri. Bir Iveco Daily aracı Moda Karavan'la dönüştürdüm ve köy yollarında kullanmaktan...
Ynt: Motorkaravan -camper İçin Araç Seçimi- Ambulanslar
Merhaba,
Bir Iveco aracı karavana dönüştürdükten sonra doğada kullanmak üzere bir 4X4 aracı da dönüştürmeye karar verdim. Araştırmalarım ve fiyatlar beni bir Land Rover Defender ambulansa götürdü. Öncelikle aracı satın alma sürecim ve...