Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD Macro 1:2
scotoma bilgilerin için teşekkür ediyorum. amatör olarak başladığımız bu yolda bilgi edinmek benim için çok iyi ekipman olarak şuanda da işsiz olduğumu göze alırsam bir hayli kısıtlı imkana sahibim ve mevcut olanın en ucuzunu ama idare edecek...
mersi teşekkürlerimi iletiyorum ilginiz için sanırım kullanarak algılamak daha doğru oluyormuş söyledikleriniz bir hayli yönlendirdi beni keza 300mm de ve macro modda iken bir obje ile aramda bir hayli mesafe kalması gerekiyor ki buda mantıklı...
Ynt: Nikon D90 ve 18-105 Lens Seti Hakkında Düşünceleriniz?
Bu soruya cevap verebilirim sanırım keza benden Nikon D90 kullanıyorum kit lensi 18-105 le birlikte bence kitlensi kaliteli yani VR olayı ayrı bir boyut uzaklık büyüdükçe titreşimi daha fazla hissediyorsunuz yani bir 18-200 lens...
anladım iyi güzel hoş da dediim gibi düğme veya macroda birtek sorum var oda macro modunda iken daha çok yakınlaşıp netlik sağlaması gerekirken neden daha bulanık ve birşeye benzemiyor ve netlik olarak neden ay'ı 18-105 de daha net çekebiliyorken...
Merhaba konu başlığında belirttiğim gibi TAMRON AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD MACRO 1:2 lens aldım lakin birkaç soru belirdi bile bende
kullandığım makine Nikon D90 kit lens 18-105 kullanıyorum ve memnunumda
sorun şu ben bu lense alıştım macro olayı nasıl aktif ediliyor diye saçma bir soru...
Ynt: Nikon D90 Kullanma Klavuzu
evet arkadaşlar D90 ı almış bulunmaktayız kısmetse bu pazartesi elimde elimdede ne yapsak ne etsek diye düşünmedeyim ben hala daha klavuz bulamadım. Sokaktan bir kargada çevirmek olmaz napsak ?
Ynt: Nikon D90 Kullanma Klavuzu
Şahsen bende d80 veya d90 almaya yakınım böyle bir girişimde bulunmadan önce mümkünse türkçe kullanım kitapçığını okumak daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Bu konuda ömer berk saraç beyfendiden yardım istiyorum ;)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
teşekkür ediyorum herkese esra ablam ümidim hep beraber bir kamp ortamına katıla bilmek :) gerçekleşir umarım ;)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar adım vahap istalbulda yaşamaya doğduğum zamandan beri çalışıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadık :) 26 yaşındayım , makine teknikeriyim açmak gerekirse bilgisayar destekli üretim ve tasarım , mesleğin şuanda ağırlıklı olarak tasarım bölümünü...