Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nette görmüş olduğum arabalar var bazılarını lunaparklarda görmüştüm şu anda bu arabalardan veya bunlara benzeyenlerinden lazım site üyelerimizden yardım istiyorum nerede bulabilirim
Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum
kırmızı 90 model sahibindende görmüştüm 2 gün içinde kaçırdım sömestr tatilinden önceydi rizede kemal gülas isimli birindeydi cemal değil kemal yalnız 4 kapılı ford connect lerdeki gibi şöför kapısının orda 2. kapı yok sadece sağda iki kapılıydı 6000 tl yazmış...
Ynt: motor çabuk ısınıyor
aracın radyatörünü şişlettikten sonra sakın su koyma komple antifiriz koy su kireçleme tekrarlayabilir daha önceleri sanayide çalıştığımdan biliyorum ozamanlar antifiriz yoktu
Ynt: Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk"
bu aracı arkada tek önde çift tekerli olarak üretebilirlermi acaba veya t-rex araba var nette ona benzer bi şey
Ynt: Keçimi Satıyorum :((
mahmut bey kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama modelini yükseltmek maksadıyla satıyorsan ok/ fakat bu kadar masraf yapmışsın bu araçtan veya cip olarak ladadan vazgeçme erzurumdayken 92 beyazı vardı bende denizliye geldim gelirken sattım keşke satmasaydım şimdi çok...
ilk yapım olduğu için pek hoş olmamış gibi görünsede sonraki modelleri daha görsel ve güvenilir olabilir hemen karamsar olmamak lazım devrim otomobilimizdede benzer sıkıntı olmöuştu devrim otomobil seri üretime geçilebilseydi mersedesi olmasada klasman olarak bazı aracları sollardı /ayrıca 650...