riza15 kullanıcısının son içeriği

1. R

Küçük Boyutlu Arabalar

nette görmüş olduğum arabalar var bazılarını lunaparklarda görmüştüm şu anda bu arabalardan veya bunlara benzeyenlerinden lazım site üyelerimizden yardım istiyorum nerede bulabilirim
  2. R

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 05. Bölüm Duyurusu (Uçan Adamlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 5. Bölüm Duyurusu (Uçan Adamlar) yayınlarınızın ve başarılarınızın devamı diliyorum çok güzel bi program olmuş
  3. R

2. el mikrolight veya paramotor motorlu yamaç paraşütü arıyorum

2. el mikrolight veya motorlu yamaç paraşütü arıyorum
  4. R

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum kırmızı 90 model sahibindende görmüştüm 2 gün içinde kaçırdım sömestr tatilinden önceydi rizede kemal gülas isimli birindeydi cemal değil kemal yalnız 4 kapılı ford connect lerdeki gibi şöför kapısının orda 2. kapı yok sadece sağda iki kapılıydı 6000 tl yazmış...
  5. R

motor çabuk ısınıyor

Ynt: motor çabuk ısınıyor aracın radyatörünü şişlettikten sonra sakın su koyma komple antifiriz koy su kireçleme tekrarlayabilir daha önceleri sanayide çalıştığımdan biliyorum ozamanlar antifiriz yoktu
  6. R

650 ve yukarısı önden darbe almış hurda motor arıyorum

Ynt: 650 ve yukarısı önden darbe almış hurda motor arıyorum denizlideyim istanbulu pek bilmiyorum
  7. R

Ynt: 650 ve yukarısı önden darbe almış hurda motor arıyorum oranın telefonu varmı veya ismi ulaşılabilecek bir bilgi filan
  8. R

Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk"

Ynt: Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk" bu aracı arkada tek önde çift tekerli olarak üretebilirlermi acaba veya t-rex araba var nette ona benzer bi şey
  9. R

bu motorla monotracer veya t-rex car türevli araç denemeyi amaçlıyorum
  10. R

Keçimi Satıyorum :((

Ynt: Keçimi Satıyorum :(( mahmut bey kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama modelini yükseltmek maksadıyla satıyorsan ok/ fakat bu kadar masraf yapmışsın bu araçtan veya cip olarak ladadan vazgeçme erzurumdayken 92 beyazı vardı bende denizliye geldim gelirken sattım keşke satmasaydım şimdi çok...
  11. R

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

ilk yapım olduğu için pek hoş olmamış gibi görünsede sonraki modelleri daha görsel ve güvenilir olabilir hemen karamsar olmamak lazım devrim otomobilimizdede benzer sıkıntı olmöuştu devrim otomobil seri üretime geçilebilseydi mersedesi olmasada klasman olarak bazı aracları sollardı /ayrıca 650...
  12. R

warn 8274 vinç satılık

Ynt: warn 8274 vinç satılık slmlr mustafa bey vinç kaç tonluk ve ayrıca en son kaça verebilirsiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR