robroy kullanıcısının son içeriği

1. R

Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha.

Ynt: Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha. Tek söylenicek şey var. TEBRİKLER ! LR için başka ne yapılabilir ki !
  2. R

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı dün işyerinde işi gücü bıraktım takip etmekten :) Bugünde aynısı olucak belli oldu ;D
  3. R

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı takip
  4. R

buggy araç arayanlara

Ynt: buggy araç arayanlara internet sitesi mevcut. Pumarex diye arattırdığın zaman çıkıyor.
  5. R

buggy araç arayanlara

Ynt: buggy araç arayanlara 110 cc'den 1100 cc ye kadar motor seçenekleri mevcut. Türkiye de marka olarak satılıyor olması avantaj. Yakın zamanda çok fazla göreceğimizi düşünüyorum.
  6. R

pumarex arazi aracı

Ynt: pumarex arazi aracı Sizi okuyunca buggy de buldum :) 5 bine :) Araçlar bölümüne de konu açtım. Bu sefer doğru yer oldu sanırım :)
  7. R

buggy araç arayanlara

Ynt: buggy araç arayanlara
  8. R

buggy araç arayanlara

Ynt: buggy araç arayanlara
  9. R

buggy araç arayanlara

Ynt: buggy araç arayanlara Genel Özellikler Pumarex Buggy LK-110 ile arazi yollarında eğlence şimdi başlıyor! Ekonomik motoru, mükemmel kullanım imkanı ile size müthiş bir deneyim yaşatmaya hazır. Otomatik şanzımanı ve ileri - geri vitesi ile her türlü sürüş ortamında çok pratik. 2...
  10. R

buggy araç arayanlara

Ynt: buggy araç arayanlara Motor Tipi: 4 Zamanlı tek silindir Soğutma: Hava Soğutmalı Silindir Hacmi: 110 cc Aktarma: Şaft Aktarmalı ( 2WD ) Motor Gücü: 7 HP / 7500 d/dak Ateşleme: CDI Güç Aktarımı: Otomatik CVT Şanzıman + Geri Vites Azami Hız: 50 km / h Ön Süspansiyon: Bağımsız...
  11. R

buggy araç arayanlara

12. R

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution ilgiyle takipte
  13. R

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor takip
  14. R

pumarex arazi aracı

Ynt: pumarex arazi aracı Fiyat konusunda haklısınız. Bu rakama yapılı bir arazi aracı alınabilir. ;)
  15. R

pumarex arazi aracı

Ynt: pumarex arazi aracı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen