rocky kullanıcısının son içeriği

1. rocky

Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım .

Ynt: Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım . Ben motoru daha yeni aldığım için sadece kask değil ihtiyacım ,elbisede alacağım.aldığım ürünleri sizlerle paylaşırım.
  2. rocky

Ynt: Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım . Cüneyt merhaba, Kahramanlardaki satış noktasından ortalama, 500 tl civarında 2 adet bir ürün seçeceğim.
  3. rocky

Ynt: Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım . Değerli zamanlarınızı ayırıp bana bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
  4. rocky

Arkadaşlar yeni bir motor aldım.(Suzuki DL 650 enduro) nasıl bir kask alacağımı bilmiyorum .Etrafımdaki motorcu arkadaşların değişik yorumları var.Her motorun yapısına göre kask tipleri olduğu yönünde.Yarım ,tam koruma gibi sizce en güvenli ve kullanışlı kask hangisidir?Teşekkür ederim.
  5. rocky

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Suzuki DL 650 sahibiyim daha yeni aldım.Tatlı su motorcusuyum.Herkese kazasız sürüşler dilerim.
  6. rocky

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Arkadaşlar afiyet olsun.
  7. rocky

Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu?

Ynt: Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu? Valla bütün fronteralarda ,aynı tip roll bar var ama,nedense istenmiyor..İyice araştırmak lazım .ben fazla üzerinde durmadım açıkcası,Biran önce kaçmak için sanayide söktürttüm .Çok kolay çıkıyor.Ayrıca kontrol için istasyona tekrar girmene gerek...
  8. rocky

Ynt: Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu? Benim bar'ı çıkarttılar.Orijinalinde olmadığını söylediler.
  9. rocky

Ynt: Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu? Bundan 2 ay önce tüv'e girdim. Sadece ön barı sökmemi istediler.Orjinalde olsa kabul etmediler.Sanayide çıkarttım.Sadece bakıp onay verdiler .Takıp devam ettim.2 senelik vize verdiler. Selamlar.
  10. rocky

Müjde !! Gaz Fiyatları Düştü !

Ynt: Müjde !! Gaz Fiyatları Düştü ! izmirde 1.50 arkadaşlar gelin buraya!!
  11. rocky

Kotunuzu Taşlanmış mı Alırsınız? Buyrun O Zaman...

Ynt: Kotunuzu Taşlanmış mı Alırsınız? Buyrun O Zaman... Tebrik ediyorum sizi çok güzel bir konu seçmişsiniz !! Daha duyarlı olmak lazım.
  12. rocky

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Hayırdır sen işe gittimiyeceksin sanırım
  13. rocky

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Galatasaray yönetimi eskilere karşı vefakar davranmadı.Bu virüs fenerden geldi.Eğitimli bir kurum olduğumuzu unutmamamız gerekir.
  14. rocky

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Bencede iyi oldu,Fakat bu para meselesini bir an önce atlatmalıyız .Adamlara basketboluda kaptırdık,yüzme su topu sıra da.
  15. rocky

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Hakkı ,servet için düşüncelerin nedir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri