rottweiler kullanıcısının son içeriği

1. R

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Merhaba arkadaşlar, Ssang Actyon Sports ile 3.5 seneyi doldurdum ve çok şükür ki bir sıkıntımız yok, Yalnız aracımın arka kabininin alta ve yanlarına hem oturmaya müsait duruma gelmesi için hem de daha temiz bir vaziyet alması için,halıfleks tarzı bir şey kaplatmak...
  2. R

SOL KISA FAR...

Ynt: SOL KISA FAR... Teşekkür ederim arkadaşım sağolasın, Fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba ucuz bir şey midir?
  3. R

SOL KISA FAR...

Arkadaşlar merhaba, Aracım 2010 Actyon Sports, Sol farımda şöyle bir sıkıntı var ki; Park ve Uzun farım yanıyor fakat kısa farım yanmıyor. Sağ farda bir sıkıntı yok,Solda var bu sıkıntı, Ne gibi bir sıkıntı olduğu ya da daha önce bu sıkıntıyı yaşayan var ise yardımcı olabilir mi? Acaba...
  4. R

Tekrar tekrar merhaba:))

Arkadaşlar merhaba, Bir kaç aydır,Bilgisayar değişimi ve iş yoğunluğu sebebi ile aranızda pek bulunamadım, Tekrar arznıza katılmak bana,Actyon Sports'u ilk aldığım günkü heyecanı yaşattı:) Yine sorana,soruşturana,arayana,Bilmek isteyene Ssang hakkında bilgi vermek,bilenden bilgi almak için...
  5. R

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Uzun yolda Partner tepee 0.25 yaktığı yerde Ssang 0.28 yakıyor aynı hızlarda 2 ay kadar önce bilahare test ettim Hemde; Ssang 2200 kg yaklaşık 600-700 kg ağırlık farkı var Ssang otomatik şanzıman çok yakar diyenler var! Ssang 2.0 motor çok yakar...
  6. R

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Bu aracı test edipte kötü diyen görmedim bir şeytan tüyü var sanki ;D
  7. R

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin Yok aslında doğru okudum da yazarken yanlış yazmışım kusura bakma ;D Sorduğum soruda filtre yerine fitil koyarak cevaplayabilirsin:)
  8. R

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin Kabinin filtreleri derken tam olarak neresi? Nasıl gıcırtı yapıyor arka kabin kapağından mı geliyor ses?
  9. R

acil yardım lütfen

Ynt: Kararsızım Yardımcı olurmusunuz. Klima ekranı dediğiniz Actyon Sports'ta dijital klima vardı Korando Sports'ta normal(analog)klima var. 2.el piyasası konusunda benim her zaman fikrim aynıdır eğer 2.eli iyi olsun diyorsanız kesinlikle pickup almayın her marka için Hocam Mercedes motoru...
  10. R

Yeni KORANDO SPORTS!

Ynt: Yeni KORANDO SPORTS! Eğer araç bakıyorsanız bu kampanyayı dikkate alabilirsiniz...
  11. R

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Ssangyong kampanya diyor...
  12. R

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Çekemeyenler anten taksın ;D
  13. R

Yeni KORANDO SPORTS!

Ynt: Yeni KORANDO SPORTS! Hocam merhaba, Öncelikle test sürüşü yaptınız mı bilmiyorum Biz bu yaz bir abimize Korando Sports aldık,bende de yaklaşık 2.5 senedir Actyon Sports mevcut Çok kısada olsa sürüş tecrübem oldu; İlk izlenimim Çok sessiz bir araba hele ki rölantide kontağı 2.kez...
  14. R

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Merhaba, tam otomatik olan 4 ileri diye biliyorum hem tam otomatik olması hem de 4 ileri olması fazla yakmasına sebebiyet verecektir burası net! Benim kullandığım triptonikte örneğin 6 ileri yakıt ekonomisi ile otomatik araç kullanabiliyorsunuz Ama beğenmediğim...
  15. R

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi SSANGYONG EKİM AYI SATIŞLARI SSANGYONG BİNEK 106 HAFİF TİCARİ 68 GENEL TOPLAM=174 Hafif ticaride düşüş binekte %100 den fazla artış var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri