RRC86 kullanıcısının son içeriği

1. RRC86

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda Bayan erkek ayrımı da mı vardı çöllerde.. Hiç haberim yoktu böyle bir ayrımdan..Sanırım siz güçlü ve aracına hakim bir bayan görmemişsiniz ;)
  2. RRC86

Dıscovery MPI Arıyorum!

Ynt: Dıscovery MPI Arıyorum! Ben demiştim demeyi seviyorum :)))) Hoşgeldiniz camiamıza :)
  3. RRC86

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda Land Rovercıları pek sevmıyor sanırım Toyotacılar?? Aradan cok uzun zaman gecmıs bır bılgı verılmemıs belkı bende katılıcam yanı olamaz mı? Kabul etmıyor musunuz Landcılerı?
  4. RRC86

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda proje patlamış muhabbete sarmış üzüldüm ::) ;D
  5. RRC86

Dıscovery MPI Arıyorum!

Ynt: Dıscovery MPI Arıyorum! V8 in sesini duyunca tadına varınca MPI aracın ne kadar bos ve gereksız oldugunu anlıycaksınız :)
  6. RRC86

Dıscovery MPI Arıyorum!

Ynt: Dıscovery MPI Arıyorum! Hayırlı olsun..sorunsuz sıkıntısız sürüşler işşaaallah :))) mpı almamıs olmanıza sevındım acıkcası bılıyosunuz bulamamıstım dogru duzgun bı mpı :)
  7. RRC86

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? kalbimizin sesinii.. oldu mu :)
  8. RRC86

Dıscovery MPI Arıyorum!

Ynt: Dıscovery MPI Arıyorum! Burak bey "BOBO" sanırım almışsınız discoyu.. umarım MPI almamıssınızdır :)
  9. RRC86

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar Güzel olmuş. ben gelemedim maalesef. bir dahaki buluşmaya kimsenin sözüne güvenmeden gelicem one by one :)) "keşke insanlar dürüst olsa.."
  10. RRC86

CJ7 Revizyon

Ynt: CJ7 Revizyon özgür'ü bindirmeyin şöför mahaline oruçlu oruçlu. Yoksa siz yolda kalmaya mahkumsunuz yani :)
  11. RRC86

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) cok kalabalık mı olucaz kı daha gelıcek olan ve adını lısteye yazmayan bıcok kısı var
  12. RRC86

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) 1- Ahmet GÜNDÜZ (Arwin) 2- Ozan ÇANKAYA (aliozanc) 3- Hakan BULU (xano) % 80 4- Hasan ÇALIŞKAN (pancarmotorcu) 5-Sinan TELLİOĞLU (MaGNETICMAN) % 50 6- Dusun Usta (Reis28) %80...
  13. RRC86

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Sabahın 4 buçuğunda gelmemiş olsaydık herşey cook daha guzel olurdu ama ben uyumayarak pazar gununu tum guzellıgıyle full yasadım :)) herkesın ellerıne sağlık hersey ıcın seneye daha da guzel olsun ıns.
  14. RRC86

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) haftaya lıstede adım ılk 5 de olmalı ozaman :))
  15. RRC86

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) adımı yazmak ıcın 10 sayfa kadar gec kalmısım yahu bendee varım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri