s40euro kullanıcısının son içeriği

1. s40euro

97 zj nin orijinal ayna mahruti degerlerini bilen varmı

Ynt: 97 zj nin orijinal ayna mahruti degerlerini bilen varmı Avukatim Senin 31 ler aslinda 31.7 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Her markanin anilan olcusu ile gercek ebadi farklidir. Mesela STT icin konusursak 31" aslinda 31.7 dir. Bunu durek ureticinin data sheetlerine bakarak karar vermek lazim...
  2. s40euro

Arazide Cherokee 4.7 mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 mı ?

Ynt: Arazide Cherokee 4.7 mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 mı ? Aynen oyle Hava filtresinin ucu genelde camurluk icinde yada on paneldedir. Arac suya girdiginde motor buradan hava ile beraber su emer bu da yaklasik 4500-9500 TL demektir ;D ;D ;D ;D ;D Bundan dolayi hava girisi motordan daha...
  3. s40euro

Arazide Cherokee 4.7 mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 mı ?

Ynt: Arazide Cherokee 4.7 mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 mı ? Dogru ellerde dogru sekilde hazirlanirsa P38 aslinda gayet guzel bir arac/ Isletme maliyetine gelince ............. isminde bir gercek var (firma adi vermiyorum saygisizlik olmasin diye diger firmalara) Sina nin fotografini...
  4. s40euro

97 zj nin orijinal ayna mahruti degerlerini bilen varmı

Ynt: 97 zj nin orijinal ayna mahruti degerlerini bilen varmı Orjinal ayna mahruti 31" e kadar tasir bunun uzerinde ki bir deger sorun cikartir. Kit ureticilerinin de bu yuzden 3.5" yada 4" olsun tavsiye ettikleri 31" lastik
  5. s40euro

Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Guncel
  6. s40euro

İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça

Ynt: İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça Uzun amortisorler gitmistir.
  7. s40euro

Satılık tavan sepeti Grand cherokee için

Ynt: Satılık tavan sepeti Grand cherokee için Yaz tahtaya al seneye uyarsa ben talibim sepete
  8. s40euro

Ynt: İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça Alt kollar gitmistir
  9. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Bu da arac uzerine uygulanmis hali Arka cama icten yapilabilir Yan cama one vision malzemeden yapilabilir boylece disaridan icerisi gozukmez yada direk kapiya uygulama yapilabilir.
  10. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Bende kendi fikrimi kullandim bir tane vektor hazirladim istedigimiz ebatta istedigimiz medyaya baski alinabilir durumda Not : Imaj uzerinde ki fligran yazidan dolayi kusura bakmayin. Artik yemin ettim aciga bu tip isleri koymuyorum. Bir iki...
  11. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Bana logonun resmini cekip mumkunse yuksek cozunurlukte atarsaniz bir seyler yaparim
  12. s40euro

Ynt: İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça Yaylar depoda o yuzden olcemedim ama olculerini buldum 355 mm yuksuz yukseklik 117.5 mm cap 14.2 mm et kalinligi Ust ic cap yaklasik 51 mm Alt capi bulamadim :P Imperial olarak ise Yuksuz yukseklik 14" Cap 4 5/8 " Et kalinligi 9/16" Ust ic cap 2"
  13. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Biraz calistim
  14. s40euro

Ynt: İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça WJ icin olan amortisorler satilmistir
  15. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Resimler gözüküyor bende ama tekrar atayım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.