safakaspi kullanıcısının son içeriği

1. safakaspi

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011)

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) Selamlar, Sertifikalar hazır ve ben sertifikamı eğitim aldığımız yerden (Yeşilköy'den) gidip aldım. Galiba onlar yollayamıyorlar ve sizin gidip almanız gerekiyor.
  2. safakaspi

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) Üst baş, yeme içme, malzeme gibi konularda bilgi alabilir miyiz?
  3. safakaspi

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) 1.Ümit Yıldız (Mrstar) 2.Mustafa Karahasanoğlu (Ata1 3.Hasan Çalışkan (pancarmotorcu) 4.Coşkun Canlıoğlu (ccanlioglu) 5.Tufan Hüseyni (thpozitif) 6.Ozan Çankaya+ 5 kişi belkide daha fazla... 7.Bekir Gümüş 8.Mehmet Can AKYILDIZ+1...
  4. safakaspi

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Aşağıdaki haber bizim Korteji umarım etkilemez...? Tüm resmi geçit törenleri iptal.. Bağdat Caddesi'nde fener alayı düzenlenecek http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19107367.asp
  5. safakaspi

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) 1- Esra Akeroğlu - Renault Megane sv 2- Berk Özgenç - Renault Megane HB 3- Burak Akkan - Toyota LC VX100 4- Funda Erhan 5- Emre Akkaya - Land Rover 6- Rıdvan KAYA - Land Rover Discovery II 7- Ismail OZTURK LC VX 100 8- Serkan...
  6. safakaspi

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Bende yeni aracıma sticker istiyorum. Bugün gezenbilir derneğinin mailine (info@gezenbilir.org) sticker ile ilgili mesaj attım ama mesaj geri döndü. Derneğin maili değişmiş veya bir hata oluştu..? Yarın dernek telefonundan ulaşmaya çalışacağım.
  7. safakaspi

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması 1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya-------------------- SAPANCA / SOĞUCAK YAYLASI 2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI Ankara ----------------------- 29/30 Ekim İnegöl 3 - Mitsubishi...
  8. safakaspi

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Bende varım... Aracım hakkında öğreneceğim çok şeyim var... hem ziyeret hem ticaret yaparım artık... :) Tabii sorularımdan sıkılmazsanız.. 1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya 2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI...
  9. safakaspi

L200 Tool Box veya Secure Box

Ynt: L200 Tool Box veya Secure Box Uğur Bey, bilgiler için teşekkürler. Erhan Bey, bende bir ara plastik bir kutu düşündüm ama her gece onu eve taşımak zor geldi. İlk yardım malzemeleri, tamir ve ıvır zıvır malzemeleri de bayağı ağır oluyor. Kilitsiz bırakırsamda herhalde birkaç günden fazla...
  10. safakaspi

L200 Tool Box veya Secure Box

Ynt: L200 Tool Box veya Secure Box İyi Günler, Bende kamyonetimin açık kasası için toolbox arıyorum. www.pickart.com.tr adresi kapanmış, başka bir firma var mı acaba? Üye “safariturkey”’in iletişim bilgilerine nasıl ulaşabilirim? Şimdiden teşekkürler.
  11. safakaspi

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Hoppaallaaa ben nereye gittim...? Wallaa benim arabada Mitsubishi... :)) Daha önce 131 olarak sıradaydım ama bir yanlışlık oldu galiba...! 131-Şafak ASPARUK (safakaspi) 2011 L200 4X2 Invite ISTANBUL
  12. safakaspi

Gezenbilir Plakalık

Ynt: Gezenbilir Plakalık Bu site üzerinden satılamayabilir ama Gezenbilir Derneği (www.gezenbilir.org) üzerinden satılabilir diye düşünüyorum.
  13. safakaspi

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Uzun zamandır hayalini kurduğum pick-up aracın L200 olmasında çok yararı olan sitenin bir etkinliğine 2 günlük aracımla katılmayı çok istiyordum ama galiba başka bir zamana kaldı. Başka etkinlikte görüşmek üzereeee...
  14. safakaspi

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Bilgiler için teşekürler. Birde koordinatları verirseniz içim çoook daha rahat edecek. :) Görüşmek üzereee...
  15. safakaspi

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Arabamı (L200 4x2) bir aksilik olmazsa 26 veya 27 sinde alıyorum... Ve bende katılmak isterim. Arabamın bana alışması ve benim arabama alışmam yavaş gitmemi gerektirdiğinden İstanbul'dan konvoy gidilirse katılamayabilirim. Tam koordinatları verirseniz oraya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri