Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suziki 1.6 Jlx
1.jlx ler 98 sonundan 2003' e kadar ispanyoldur.
2. Sağlam ve ekonomik araçlardır (6 sene 99 1.6 jlx AT kullandım).
3.Otomatik şanzımanları son derece sağlam ve güvenlidir toyota ve daihatsu gibi birçok firmada aynı şanzımanı kullanır...
Ynt: Jimny Kum Performansi Nasildir?
ben çöl kumunda değil ama kumsalda denedim bolca kolay kolay batmıyor otomatik olursa tadından yenmez diye düşünüyorum ama yinede katardaysanız alın bi patrol swb bakın keyfinize
Ynt: Jimny Kum Performansi Nasildir?
Katarda jimny satılıyorsa alın bence kliması araç dururkende soğutur klimanın ayrı bir fanı var ve zaten kutu gibi içi var buz gibi oluyor buralarda amaa katarı bilemem tabi
Jimny vakumlu hublar sağlam ve temiz 2 adet vitara japon tip hublar (yazıları kabartmalı olan tip) 2 adet
hubların hepsi sağlam atlama kaçırma yok adet fiyatı 350TL ayrıca vitara ön 8/41 ön ayna mahruti kovan içi dolu iç aks mili vs sağlam 350TL
ilgilenenler için 0533 724 91 95
Ynt: Orjinal 1.6 16v Vitara Motorlu Jimny
araç şehir içi 100kmde 8litre lpg yakıyor bulabileceğiniz en ekonomik arazi aracı takas yalnızca 2004 üzeri y61 nissan patrolle 3.0 at ile olabilir.
Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi
teşekkürler 1.3 ler 235 i kaldırmıyor demekki bende 1.6 manual jimny var orjinal ebatla çok devirli gidiyordu yani 5.vites 3500 devirde 90 la gidiyordu denemek için 30.9.5 taktım hiç etkilenmedi sanırım dişli oranlarıda 1.3 lerden farklı ve daha arazici