sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi
keyifli ve harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
keyifli ve harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

sahin05' Alıntı:g16b motor 97hp
alper soykan' Alıntı:Selamlar. 1.3 yani herzaman karşılaştığım jimny sahibiyim. 1.6 ne duydum ne gördüm. Oldukça merak ettim. Resim paylaşırmısınız?
Hakan555' Alıntı:Alper jimny Türkiyede 1 tane. Sanırım 99 model ve vitara motorlu.
Hakan555' Alıntı:Alper jimny Türkiyede 1 tane. Sanırım 99 model ve vitara motorlu.
2 tane varmış diğerinin erzurumda siyah renkli olduğunu söylemişti aldığım arkadaş daha önce 2007 mod 1.3 at de kullandım 1.6 tüketim olarak çok daha iyi çekişi söylememe gerek yok sanırım
alper soykan' Alıntı:Selamlar. 1.3 yani herzaman karşılaştığım jimny sahibiyim. 1.6 ne duydum ne gördüm. Oldukça merak ettim. Resim paylaşırmısınız?
burada var resimler ama satmaya kıyamıyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100154.0alper soykan' Alıntı:Selamlar. 1.3 yani herzaman karşılaştığım jimny sahibiyim. 1.6 ne duydum ne gördüm. Oldukça merak ettim. Resim paylaşırmısınız?
Ayberk, abi, ne bicim konuşmalar bunlar..freelander99' Alıntı:benimki 215, dinçerinki 235 , tayfınunki daha buyuk (sanırım)
lynx255' Alıntı:Ayberk, abi, ne bicim konuşmalar bunlar..![]()
Dnçercim senin kurt çıktı herhalde eski konuşmalara geri dönmüşsün bizimki hasta daha ;D ;Dlynx255' Alıntı:Ayberk, abi, ne bicim konuşmalar bunlar..![]()
Tamam onu diyorum işte! Halk bantları dinleniyormuş. Kriptolu falan mı alsak acaba? Oluyor mu öyle?kız babası' Alıntı:Halk bandı cb araç telsizi şart