Sailcoach kullanıcısının son içeriği

1. Sailcoach

Macera Noktası - Bursa

Selam arkadaşlar Orhaneli-Keles Yolu üzerinde Total Benzinliğin arkasında, Bursada ve Güney Marmarada olmayan bir Doğa sporları merkezi kuruldu. "Macera Noktası ". Kasaba Restaurant ile aynı arazi içinde bulunan bu doğa sporları merkezinde, binicilik, 4x4 atvlerle atv safari, 2000m2 lik outdoor...
  2. Sailcoach

Bursa da Dalış Eğitimleri Başladı

Cemre Gezi Dalış Teknesi ile Scuba Diving ve Serbest Dalış eğitimleri 1 Mayıs itibariyle başlayacaktır. 1 Mayısta başlayacak Scuba Diving eğitim programı için kayıtlarımız başlamıştır. 15 metrelik teknemiz Bursa/Güzelyalı limanında sahil güvenlik yanında bulunmaktadır. Yüzyüze konuşmak...
  3. Sailcoach

23 Nisan Tatilinde Bursa / Güzelyalıda yelken eğitimleri

23 Nisan tatiline özel kampanyalı 2 veya 3 günlük yelken eğitimlerine katılabilir, tatilinizi daha güzel bir hale getirebilirsiniz. 2 günlük ( c.tesi - pazar ) toplam 8 saat - kişi başı 250.oo TL 3 günlük ( cuma - c.tesi - pazar ) toplam 12 saat - kişi başı 350.oo TL eğitimlerimi en az 3 en...
  4. Sailcoach

Bayram'da Yelken, Yelken'de Balık

Ynt: Bayram'da Yelken, Yelken'de Balık Candan kaptanım devam ediyormu kurslar. Ankaradan Yönlendireyim Öğrencilerimi
  5. Sailcoach

Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi o lastik patlarmı yaa ;D allah korusun patlarsa herhalde sizin için çok zor olur
  6. Sailcoach

Deniz Fenerlerinde 3G sistemi

Projenin adı “Deniz Fenerlerinin Uzaktan Yönetimi”, fikir babası ise Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakçı. Destek Ulaştırma Bakanlığı’ndan gelip, iletişim altyapısını da Turkcell’in oluşturmasıyla gerçek anlamda bir takım çalışması sergilendi ve sona gelindi. Çok yakında deniz fenerleri AIS...
  7. Sailcoach

Bursa da Yelken Eğitimi

Merhaba Bursa da Yelken Eğitim almak isteyen, yelken keyfini tatmak isteyenleri isterlerse eğitimlere, isterlerse saatlik yelken turlarına bekliyorum. Eğitimleri Yünes Yelken Kulübü ile yelkene iyi bir başlangıç olan Topper Sport 16 centerboard tekneler ile devam ediyorum. dilerseniz NetCat...
  8. Sailcoach

Yelkenli

Ynt: Yelkenli ne kadar yüzeysel bie tanım. ahanda tekne koy bi direk al sana yelkenli ;D ;D
  9. Sailcoach

BP5 ile GP3 Rekorları Alt Üst Etti

Ynt: BP5 ile GP3 Rekorları Alt Üst Etti hoşbuldum, GeKo heryerde GeKo ama dimi ;)
  10. Sailcoach

Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi aracınızın maşallahı var. BigFoot gibi durmuş ;D cant kalıbıda almışsınız yani çamurdan sanayide döktürelim ;D
  11. Sailcoach

Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi piıuuvv son 1 saattir konunun 5 sayfası arasında ve hayal ederek Uludağ eteklerinde dolaştım süper olmuş süper gidiyor. maşallah. bekliyoruz devamını
  12. Sailcoach

Yeni Aracımla İlk Orman Gezim

Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim hayrılı uğurlu olsun, allah akslarınıza zeval vermesin :)
  13. Sailcoach

Bursa Off Road Oyunları İçin Keşif Gezisi (27 Aralık 2009)

Ynt: Bursa Off Road Oyunları İçin Keşif Gezisi (27 Aralık 2009) çok güzel bir etkinlik daha uludağ off-road tarafından. inşallah yarış organizasyonuna kadar şartları olgunlaştırır ve bi niva ile katılabiliriz.
  14. Sailcoach

Ynt: BP5 ile GP3 Rekorları Alt Üst Etti oopps ağız alışkanlığı Seval korsan yazmışım ;D
  15. Sailcoach

Ynt: BP5 ile GP3 Rekorları Alt Üst Etti seval korsan okurken gerildim bi an ;) süper bişey

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri