sailor06 kullanıcısının son içeriği

1. sailor06

Hilux Gündelik Kullanım...

Merhaba arkadaşlar, eğer edindiğim bilgiler ve sizlerden gelen bildirimler ışığında kanaat getirip karar verebilirsem 2010-2011 model TYT Hilux Adventure 4*4 alacağım. İkinci bir aracın külfetine katlanmam mümkün olamayacağı için bu araç benim aynı zamanda gündelik aracım olacak. Hali hazırda...
  2. sailor06

2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey

Ynt: 2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey Tamer bey, birçoğumuzun hayalini süsleyen aracı realize etmişsiniz. 35 inch üstünde bulunan bir Arctic Hilux da benim wallpaper ım olarak duruyor epeydir. İnşallah bir gün bizde hayalimize doğru yola çıkarız ve o vakit sizden teknik ve tedarik...
  3. sailor06

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar http://www.ebay.co.uk/itm/NISSAN-NAVARA-FENDER-FLARES-WHEEL-ARCH-EXTENSIONS-/120943054441 harika bir çamurluk kiti...
  4. sailor06

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sayın Devrim öncelikle yeni lift kitiniz hayırlı olsun. Uygulatma şansınız oldu mu? Resimleri paylaşır mısınız? Bu arada merakımı bağışlayın; kit FABTECH midir?
  5. sailor06

Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!!

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! "aşk evliliği insanı çok yorar herzaman mantıklı olanı yapmak gerekli " BAYILDIM :) Hayırlı olsun aracınız, kazasız, belasız günlerde kullanın.
  6. sailor06

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Satışa ilk çıktığında fiyatı 38.000 idi, sonra sahibi coştu birden :)
  7. sailor06

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Kazasız, belasız kullanmanızı dilerim, hayırlı olsun.
  8. sailor06

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Adnan bey selamlar, 2004 Nissan Patrol 4.8 için (5 kapı) : -4inch yükseltme kiti, -Bullbar, -Snorkel, -Rock slider. Getirtmek mümkün müdür? Fiyat ve tahmini teslim süresi verebilir misiniz? Saygılar Gökhan Aslan
  9. sailor06

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Wallahi benim de kaçasım var :)
  10. sailor06

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Disco 2 nin sahibi olan arkadaş aracında yaptığı modları anlatabilir mi?
  11. sailor06

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Sevgilii dostum, sana ve tüm sevdiklerine mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim. Sözlerine ise eklenebilecek bir tek söz bulamıyorum, gerçeğin taa kendisi. Sevgiyle GÖKHAN
  12. sailor06

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yavuz hocam, DiscoI de kullandığın dodiklerin benzeri DiscoII için de mevcut mudur? DiscoII de 38 " üzerinde gitmenin maliyeti (dereceli ön kollar, yeni arka kollar, body lift, yaylar, amortisörler, uzun fren hortumları, 4.75 gear vs) yaklaşık ne tutar? Bu arada...
  13. sailor06

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları evet evet maşallah kocaman olmuş :)
  14. sailor06

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi Hocam bir photo ekleme imkanınız var ise çok faydalı olur.
  15. sailor06

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Hangi tarihli ilanın içinde geçiyor bu araç?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri