Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar bende 2010 dan beri feroza kullanmaktayım bir tek lamba kabı hariç ulaşamadığım malzeme yok .feroza gayet hoş kullanımı güzel bir arazi aracı ben kendim tamiri ni yapıyorum ha bu arada mesleğim mobilya tamirci değilim tavsiye ederim
Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi
Lastikler yakışmış simdi hemde yakıtta azalmıştır güzel bir karburatör ve hortumlarınin ayarı yapilsin yanliz avans ayari yapilacaksa şanzumanın uzerindeki ince hortumu çikartip yapin sonra guzel bir gaz ayari araba hem rahatlar hemde kullanirken keyf...
19.5 biri 23.5 biri fark bayağı var nasıl 1 cm fabrika bile az yaksın diye tavsiye etmiş sen kullanırsın kullanmazsın senin tercihin birde gayet şık duruyor makaslara biraz kavis vermek gerekir senelerin metal yorgunluğu var kavis verdirip birde ana...
Bende 235/75/15mtr camur kullanıyorum ama kış bitiminde av sezonu kapandıktan sonra ormanın derinliklerine girerim arabayı yüksek gösterir ama yakıtıda artırır o yüzden av sezonu içinde 195/80/15 tercihimdir bu benim fikrim
Ferozalar icin en uygun ebatlar budur sen gonul rahatligi ile kullan lastik ebatini artirirsan yakitida ayni sekilde artirirsin senin icin ideal lastik ebati at195/80/15 bunda karar kilarsin umarim