Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Magellan için Harita
İlginize teşekkür ediyorum.Bu arada indirdiğim haritayı yanlışlıkla pdf formatına çevirdim bilgisayarda ve tekrar tekrar indirdiğimde artık hep pdf olarak kaydediyor.Şimdi de bu problemi çözmeye çalışıyorum.Tekrar teşekkürler.
Ynt: Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası
İlginize çok teşekkür ediyorum.Ancak GPSTürk ile yapmış olduğum görüşmede , bana yurtdışından alınan cihazlar için harita satışı yapmadıklarını ve bu kararı 2-3 aydan bu yana uyguladıklarını belirttiler.Bende belirttikleri bu durum...
Merhaba arkadaşlar.Triton 2000 cihazım için Türkiye karayolları haritası arıyorum.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Ynt: Magellan için Harita
Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni katıldım.Benim sorunumda Kargagakdedi arkadaşımızla aynı.Bende de Magellan triton 2000 var ve GPSTürkten aynı yanıtı aldım.Bende Magellan şirketine e-mail ile bugün durumu bildirerek şikayette bulundum.Sonuçta kendilerinin...