Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ARAÇ ALIMI ,SUZİKİ VİTARA,CJ,LANDROVER KARARSIZLIĞI
Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
Aracınız sahibinden.com da ilgilendiğim araçlar arasında.Bu araç ile yine aynı sitede bulunan vitara 3 kapılı full donanımlı araç arasında kararsızlık yaşamaktayım.önerdiğiniz araç fiyat ve genişlik...
Ynt: ARAÇ ALIMI ,SUZİKİ VİTARA,CJ,LANDROVER KARARSIZLIĞI
İlginiz için teşekkürler.Ama defender düşünmüyorum.Bu arada işallah aracınızı en kısa zamanda iyi bir fiyata satmanızı temenni ederim.
HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM.YAKLAŞIK 3 AYDAN BERİ FULL OFFROAD DONANIMLI BİR ARAÇ ALMA NİYETİM VAR.ÖNCE CJ LER İLE İLGİLİ ÇOK HEVESLİ İDİM.ANCAK MANİSA'DA OTURMAM NEDENİ İLE SANAYİDE BU ARAÇLAR İLE İLGİLİ BAKABİLECEK VE PARÇASINI BULABİLECEK USTA OLMAMASINDAN DOLAYI SOĞUDUM.AYNI NEDENDEN...
HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM.YAKLAŞIK 3 AYDAN BERİ FULL OFFROAD DONANIMLI BİR ARAÇ ALMA NİYETİM VAR.ÖNCE CJ LER İLE İLGİLİ ÇOK HEVESLİ İDİM.ANCAK MANİSA'DA OTURMAM NEDENİ İLE SANAYİDE BU ARAÇLAR İLE İLGİLİ BAKABİLECEK VE PARÇASINI BULABİLECEK USTA OLMAMASINDAN DOLAYI SOĞUDUM.AYNI NEDENDEN...