Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Atv Tavsiyesi
Tabi birde fiyat SYM 600 luk 19000 tl Tgb 400 13000 e . Bir tane beyaz vardı. Cok yakışıklı duruyor. Tgb yı kım getiriyor. Kymco ile sym yeni geldiğinde de tereddüt vardı. Ama piyasaya yayılınca dahada oturur.
Benzinciyi değiştireyim. Birde benzin katkısı alayım. Motor artık saat gibi sabah calışıyor. Olmassa Karbüratörü temizletirim. Zaten ara sıra yapıyor.
Vincı zorlamayınız demişsiniz. Vinc TGB lere takılan COME-UP WINH Marka 1000 tl ye İstanbul Motorda taktırdım. iYİ sağlam...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba . Adım Şenol Büyükkılıç Sbuyukkilic Atv konusunda bilgi ararken Sitenizi buldum. 45 yaşında 6 yıldır Motosiklet kullanan evli ve bır cocuk babasıyım. Şu an Atv ile orman yollarını Fetediyorum. :) Sitenizde alacağım ve aktaracağım bilgilerle...
Size kullandıgınız için bir şey soracaktım.
Bazen giderken gaz kesiyor . Ama sonra kolay calışıyor. Pislik geldi diye düşündüm ama bir kac kez tekrarladı. Sabah zor calışma sorunu vardı. Ama bujı değişince ve karburatör temizlenınce sorun halloldu. Servisin dediği tek...
Selam. Atv konusunda sohper edecek bilgi alabilecek birilerini ararken sitenizi buldum. 5 yıldan sonra Atv ye adres değişikliği nedenıyle binmeye başladım. Tabi motor kullanan birine asfaltta eziyet iken arazide iyiki binmişim dedirten bir alet. Bende ilk motorumun kymco...