sçal kullanıcısının son içeriği

1. sçal

Balıkesir - Erdek; Ant Kamp - Karavan

Sayın KILIÇ78 Ant kamp kapandı kapanacak derken tekrar eski canlılığını kazandı.Kampçılar için iyi bir kazanç.Bende burada konaklamacı öğretmenim. Kampın sahibi 2 kardeş.Yetkin bey işletmeci(kar ortağı).Fiyatları ve sitenin işleyişini sahipleri belirliyor.Sorunuza gelince evet çadır ve kişiler...
  2. sçal

Sizin girdiğiniz gün sanırım teknik bir hata vardı.Şuan erişime açık.
  3. sçal

Ant kamp Yetkin öğretmen ve ailesi tarafından işletilmeye devam ediyor.Eskiye oranla daha temiz. Yiyecek Kamp alanında yiyecek yada içecek satılmıyor.Ama kampın karşısında bir fırın var ve 10 dakika yürüme mesafesinde bir bakkal,2 km uzakta market,manav vs,5 km mesafede Erdek bulunuyor...
  4. sçal

Ant Kamping; Erdek

Ynt: Ant Kamping; Erdek Ant kamp Yetkin öğretmen ve ailesi tarafından işletilmeye devam ediyor.Eskiye oranla daha temiz. Yiyecek Kamp alanında yiyecek yada içecek satılmıyor.Ama kampın karşısında bir fırın var ve 10 dakika yürüme mesafesinde bir bakkal,2 km uzakta market,manav vs,5 km mesafede...
  5. sçal

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz Bu birliktelikteliği hayata geçiren tüm dostlara teşekkürler.Sanırım form daha şenlenecek.Eskiden yazılarını severek okuduğumuz değerli abeyleride yakın bir zamanda tekrar görürüz inşallah.Ama lütfen o"herşeyi ben...
  6. sçal

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Değerli dostlar Gezi yeri yolları çekme karavan için uygun olursa biz de katılırız.Ayrıca İzmit civarında düşünce olursa seve seve yardımcı olurum. Aşağıdaki adres bölge hakkında fikir verebilir...
  7. sçal

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Doğan Bey Yazları fiilen yaptığınız yardımları kışın da yazılarınızla devam ettirmeniz çok hoş.İnsanın içinde olunca boş duramıyor değil mi? Ben 3 yıl önce , daha önce tanışmadığım bu değerli dostun yardımlarıyla hayallerime...
  8. sçal

İzmit Yuvacık'da Güzel Bir Kamp Alanı

.Ben tatil günlerinde ailemle buradayımGüvenilir bir yer.Bir aydır burada karavanımla konaklıyorum.Bungalovlarda kalınabilir.Tesisteki Restaurant'ta kahvaltı, alabalık, köfte, tavuk, salata, mantar ve soğuk içecekler satılıyor. Ücretsiz Kahve, çay sıcak içecekler içebileceğiniz bir kafesi...
  9. sçal

Karavanda Karşılaşılan Küçük Problemler ve Çözümleri

Ynt: Karavanda Karşılaşılan Küçük Problemler ve Çözümleri Benim gördüğüm bir çok çekme karavanda stepne yok
  10. sçal

Ynt: Karavanda Karşılaşılan Küçük Problemler ve Çözümleri Ç.karavanda stepne taşımak yer işgal ediyor,lastik patladı ne olacak? Çözüm:1-İmalat sırasında aracınızın jant ölçülerine uygun jant taktırmak veya aracınızın jantlarından 2 tane çıkma daha bulup karavana taktırarak aracın stepnesini...
  11. sçal

Ynt: Karavanda Karşılaşılan Küçük Problemler ve Çözümleri Ç.karavanda bisiklet taımak için doğu bank ın girişinde 28 tl ye satılan tüv onaylı araç üstü bisilet taşıyıcısını (normalde150-200 tl civarı)karavanın ön kısmındaki demirlere monte edip taşıya bilinir.
  12. sçal

Arazi Koşullarında Kullanabileceğim Çekme Karavan Tavsiyeleriniz?

Ynt: Arazi Koşullarında Kullanabileceğim Çekme Karavan Tavsiyeleriniz? Tanju Bey Ç karavan maliyet,vergi,ruhsat(hele yeni yasaya göre), genişlik konusunda daha avantajlı.Yazın karavanınızı kampa veya uygun bir yere parkedip yerleştikten sonra herhangi bir ihtiyacınız oldumu veya gezmeK...
  13. sçal

Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim?

Ynt: Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim? Merhaba Yakıt tabiki %30 artıyor.Karavanla kullanırken 60-70'i geçemiyorsunuz yoksa gezme yapabiliyor ve güvenlide değil zaten.Zamanla tecrübe oluyor.Yük dengesi çok önemli.Çekme konusunda belirgin bir zorlukla...
  14. sçal

Ynt: Karavanda Karşılaşılan Küçük Problemler ve Çözümleri İmalatçılarda ve benim yaptırdığım karavanda mutfak bölümünün tam ocağın önündeki cama perde takmaları.Hafif bir rüzgar ve karavan kül...Hemen o perdeyi söküp yerine aliminyum jaluzi vs alternetif düşünmeli.Buzdolabı kapaklarının...
  15. sçal

Arazi Koşullarında Kullanabileceğim Çekme Karavan Tavsiyeleriniz?

Ynt: Arazi Koşullarında Kullanabileceğim Çekme Karavan Tavsiyeleriniz? Sayın Yaybek Teşekkür ederim.Aslen güneyliyim ama burada gizemli bir şeyler var sanki.Bu şehir 15 yılımı aldı ama ayrılamadım .Akdeniz'i özledim mi Kepe'ye ,Karadenizi özledim mi Yuvacık'a(en favori yerimdir)metropol dedimmi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri