scooby81 kullanıcısının son içeriği

1. scooby81

Lastik Basınçları...

Ynt: Lastik Basınçları... KİTAPÇIĞI BEN YAZMADIM TABİİ KISA BOYLU ADAMLAR YAZMIŞ ..AMA GENELDE ŞÖFÖR KAPISINDA YAZAR ARABANIZ ORDAN DARBE YEMEDİYSE YA ETİKET ÇIKMADIYSA BU ARADA SUBARU KULLANICISIYM YILLARDIR KİTAPÇIĞI OKUMADIM AMA BİLGİSAYARIMDA BÜTÜN MODELLERİN SERVİS MANUELLERİ MEVCUT
  2. scooby81

Lastik Basınçları...

Ynt: Lastik Basınçları... merhaba öncelikle lastik basınçları kitapçıkta yazmaz aracınızın kapı sol kapı içinde bi etiket vardır orda yazar
  3. scooby81

3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu siz kusura bakmayınkii bizim kapımızın önünde 5 tane vitara var söküp ölçü alırız ne yapalım
  4. scooby81

3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu merhaba ben bunları kendim yapmak istiyorum ölçülendirilmiş resim varsa yollarmısınız ??
  5. scooby81

Alınık Uygun Fiyata 93 vitara 3k.jlx Arazi Şanzımanı

Ynt: Alınık Uygun Fiyata 93 vitara 3k.jlx Arazi Şanzımanı ben teşekkür ederim burda maksat ticaret deil yardımcı olmak ben baştan konuyu anlamadım ;)
  6. scooby81

Ynt: Alınık Uygun Fiyata 93 vitara 3k.jlx Arazi Şanzımanı evet ben komple satıyorum çıkardığım gibi çünkü bayan kullanacağı için otomatiğe çevirdik ;)şanzıman boşa çıktı
  7. scooby81

Ynt: Alınık Uygun Fiyata 93 vitara 3k.jlx Arazi Şanzımanı ben 1150 istiyorum yanında pedallarını baskı balatasını bile vericem ki 5000 bile yapmadı çünkü sadece yer kaplıyo işyerimde şanzımanın durumu ise çok ötme falan yok senkromeçleri iyi
  8. scooby81

Ynt: Alınık Uygun Fiyata 93 vitara 3k.jlx Arazi Şanzımanı bende 5kapnınki var 93den çıkma otomatiğe çevirdim
  9. scooby81

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) fotoğrafları çekenler ekleyenler biz batarken yardım edip çamur olanlar sıcak muhabbeti esirgemeyen tüm off road dostlarına sonsuz teşekkürler ve saygılar .
  10. scooby81

93 vitaradan çıkma manuel şanzıman

şanzımanın herngi bi sorunu yok otomatikten düze çevirmek isteyenler için bütün aparatları var sadece şanzıman 1000 tl vitaraya uyucak yeni mt lastiklede takas olur :)
  11. scooby81

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) diğer fotolar :D :D :D
  12. scooby81

sıcak sıcak bunlar çok güzel bir gündü herkese teşekkürler :)
  13. scooby81

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1.) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2.) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3.) Olcayto Gezer (olcaytogezer) - A/T...
  14. scooby81

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) VALLA ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL OLACAK :D :D
  15. scooby81

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) hahahha ne kalabalıkmış yaa ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri