Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lastik Basınçları...
KİTAPÇIĞI BEN YAZMADIM TABİİ KISA BOYLU ADAMLAR YAZMIŞ ..AMA GENELDE ŞÖFÖR KAPISINDA YAZAR ARABANIZ ORDAN DARBE YEMEDİYSE YA ETİKET ÇIKMADIYSA BU ARADA SUBARU KULLANICISIYM YILLARDIR KİTAPÇIĞI OKUMADIM AMA BİLGİSAYARIMDA BÜTÜN MODELLERİN SERVİS MANUELLERİ MEVCUT
Ynt: Alınık Uygun Fiyata 93 vitara 3k.jlx Arazi Şanzımanı
evet ben komple satıyorum çıkardığım gibi çünkü bayan kullanacağı için otomatiğe çevirdik ;)şanzıman boşa çıktı
Ynt: Alınık Uygun Fiyata 93 vitara 3k.jlx Arazi Şanzımanı
ben 1150 istiyorum yanında pedallarını baskı balatasını bile vericem ki 5000 bile yapmadı çünkü sadece yer kaplıyo işyerimde şanzımanın durumu ise çok ötme falan yok senkromeçleri iyi
Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)
fotoğrafları çekenler ekleyenler biz batarken yardım edip çamur olanlar sıcak muhabbeti esirgemeyen tüm off road dostlarına sonsuz teşekkürler ve saygılar .
şanzımanın herngi bi sorunu yok otomatikten düze çevirmek isteyenler için bütün aparatları var sadece şanzıman 1000 tl vitaraya uyucak yeni mt lastiklede takas olur :)