scorpion kullanıcısının son içeriği

1. scorpion

Bayram Sonrası Trekking Ve Whatsap Grubu

Ben de katılmak isterim. Bu hafta sonu kuzenlerle uludağ bölgesinde bir antreman yapacağız.
  2. scorpion

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Çeşmelerinden akan buz gibi sularını içmeden, eski mahallelerdeki tırhıçlı evleri görmeden, Taşmağazalar'ı yani kuyumcular çarşısını gezmeden, Üç kümbetleri, Abdurrahman Gazi Türbesini, Nene Hatun Tabyalarını, Ruslardan kalan Taş ambarları görmeden gelmeyiniz.
  3. scorpion

5000 km' de Karadeniz Gezisi

Ynt: 5000 km' de Karadeniz Gezisi Ayder'in üst kısımlarında çadırda kalanları gördüm, hatta çadır kiralanıyor ve çok güzel birde çadırı kuruyorsunuz.
  4. scorpion

Karadeniz - Erzurum

Ynt: Karadeniz - Erzurum İki gündür yatıyorum, kendime gelmem kolay olmadı..3700 km yol yaptım Ben teşekkür ederim...
  5. scorpion

Karadeniz - Erzurum

Ynt: Karadeniz - Erzurum Erzurum'da minyatür bir semaver aldığımız dükkan, Erzurum'da ki eski evlerin kapılarına hayran olmamak mümkün değil Köye gittik, ot biçmeden gelinmez... Dönüş yolunda şanlı bayrağımızı yükseklerde görünce dayanamadım çektim... Gezimizin en anlamlı bölümü...
  6. scorpion

Karadeniz - Erzurum

Ynt: Karadeniz - Erzurum VE ERZURUM, DOĞDUĞUM YER...
  7. scorpion

Karadeniz - Erzurum

Ynt: Karadeniz - Erzurum Karadeniz gezimi Artvin üzerinden Erzurum'a geçerek tamamladım, geçerken Tortum Şelalesini görmek gerek... TORTUM ŞELALESİ - ERZURUM TORTUM YEDİGÖLLER
  8. scorpion

Karadeniz - Erzurum

Ynt: Karadeniz - Erzurum AYDER; OLMAK İSTEDİĞİM YER, CENNET ORASI HERALDE...
  9. scorpion

Karadeniz - Erzurum

Ynt: Karadeniz - Erzurum Ayder'de Muhlama bir başkaymış meğer...
  10. scorpion

Karadeniz - Erzurum

Kastamonu-İnebolu arasında bir yer, ECEVİT ÇORBASI mükemmeldi.. Hamsilos koyu, sabahın çok erken saatlerinde girip asla çıkmak istemediğim bir yer oldu... Uzungöle çıkarken Uzungöle çıktığımızda hava şartları pek iyi değildi Ayder yolunda
  11. scorpion

İstanbul Sualtı Topluluğu

Ynt: İstanbul Sualtı Topluluğu Kursa katılım için ne şartlar aranıyor? Teşekkürler.
  12. scorpion

5000 km' de Karadeniz Gezisi

Ynt: 5000 km' de Karadeniz Gezisi Paylaşımınız için teşekkürler, kısmet olursa 14 haziran 2009 tarihinde Akçakoca'dan başlayarak bir Karadeniz gezisi yapmayı planlıyorum. Önerilerinizi almak isterim.
  13. scorpion

Yaylalar Yaylalar

Ynt: Yaylalar Yaylalar Çoruh vadisinden gectim daha önce fakat iyi gezemedim, onceden Sarıkamış-Ardahan-Şavşat-Hopa-Artvin-Yusufeli-Tortum-Erzurum yapmıştım yedek subaylık dönemi idi acele yapilan bir günlük tur oldu, Şavşatı unutamadım hala.
  14. scorpion

Yaylalar Yaylalar

Ynt: Yaylalar Yaylalar Haklısın iki etap yapmak lazım, aceleye gelir ve bir çok yer gezilmeden geri donerim. Planlarımı buna göre yapacağım. İlgin için tekrar teşekkür ederim, umarım döndüğümde güzel resimleri sizlerle paylaşırım.
  15. scorpion

Yaylalar Yaylalar

Ynt: Yaylalar Yaylalar Aradığım zaten yüksek rakım, sessizlik, doğal yayla ortamı, doğal insanlar Bu arada ben Erzurum'luyum Artvin-yusufeli-Tortum üzerinden memlekete de uğrayacağım, birde zamanı nasıl planlayacağımı tam bilemiyorum, bu kadar yer ne kadar zamanda gezilir hiç tahmin edemiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri