Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: vitarada 4 cam otomatiği sorunu
selam arkadaşlar
bu konuyu yazanada yanıtlayanlarada teşekkürler
aynı problem bendede var (1994 1,6 JLX 5 kapı) söylediklerinizi uygulayacağım şu röle taktırma işi aklıma yattı
Ynt: suziki vitara ve lpg
birde eklemem gereken bir durum var bunuda merak ediyorum bilen varsa bu konuda yardımcı olsun
ustanın söylediğine göre bu araçlar ilk çıkan full enjektör araçlarmış ve bunlar yarı sıralı sistem imiş bilmeyenler sıralı sistemlere yaptıkları yüklemeyi yaptıkları için...
OHHHHHH
sonunda rahat bir nefes aldım
daha önce sizlerle paylaşmıştım aracımın lpg de ne montaj nede başka bir problem inanamıyorum ama benim aracıma
lpg için yüklenmesi gereken yazılım yüklenememiş çok kısa bir ayar ve yüklemenin ardından LPG deki bu güne kadar...
ilginize çok teşekkür ederim
siz uyandırdıktan sonra yaptığım araştırma ve görüşmeler neticesinde bu söylenenin aynen sizin dediğiniz gibi PALAVRA olduğunu öğrendim
suziki satış sonrası yardıma durumu anlattım onlarda aynı şeyi söylediler bu dataların çok kolay...
Arkadaşlar hepinize selam
Lütfen bana yardım edin vitaraya BRC taktıran tek kişi benmiyim ? taktıranlar içinde hiç memnun olan yokmu?
evet ben takdırdım memnunum diyorsanız yardım istiyorum nerede hangi servise takdırdınız
BRC ciler bana aracım eski olduğu için data...
merhabalar arkadaşlar
LPG taktırışımın birinci yılında taktırdığım yere tekrar gidip tüm şikayetlerimi bir bir anlatıp aracımı LPG de kullanmadığımı ve sökmelerini istediğimi söyledim
abi bi ayar yapalım olmazsa sonra düşünürsün BRC den hiç şikayet almadık gibi laflar...
oğuz arkadaşım doğru söylüyorsun dediklerini yaptım ama maalesef ben en yakın servise 130 km uzaklıktayım bir kez gittim geldim olmadı yani her servise gidiş 260 km yol yapıyorum ve bu serviste işimin hallolacağına inanmıyorum şimdi daha büyük daha kapsamlı bir servise...
valla sorun aynı bende muğla / datça da yaşıyorum benim aracımda 5 kapı 94 model enjektörlü 1,6 JLX
geçen yıl Eylül ayında brc taktırdım rezalet bişi klimayı açsam araba düz yolda zor gidiyo herkes ayardandır diyor ama ayar yapanı yok bu yakınlarda malesef inanın lpg...