Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)
Bu yılda gelmeyi çok istiyordum ama maalesef o tarihlerde İzmir de olucam.Yüreciğim sizlerle,bolca ekşınlanın,çokça eğleniiinnnnn ;)
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)
Ay doooru diyosun canım yaaa.Çalışmaktan beynim sulanmış sanırsam ;DO zaman geçerken beni Simon Bolivar üzerindeki nizamiyeden alırmısınııızzzzzzzzzzzz alırsınız dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)
Geçen yılki kortej,sonrasındaki brunch ve off-road cidden keyifliydi.Bu yılda aynı şekilde güzel olacağına inanıyorum.Ankara dışında olmazsam yine katılmak isterim arkadaşlar ;)
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Amaninde amanin ne şirin çıkmışız arkadaşlaaarrr ;)Çeken ellere,gören gözlere sağlık :)
Sizin o çamurlanma anınızı tam karşınızdan,canlı canlı izleyen biri olaraktan bende bi ödülü gerçekten hakettiğinizi düşünüyorum,resmen pistteki çamurun yarısını siz aldınız,geçmiş olsun ;D
Korktuğumuz gibi yağış olmamasıda festivalimize ekstra bi güzellik kattı.Meğer yağmur Boluda değil Ankarada bekliyormuş bizi ;)Havada,bizde,eğlencemizde güzeldi arkadaşlar.Kaçıranlar,seneye mutlaka sizde gelmeye...
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Ankaralılara son duyuru niteliğindediiirrrrrrr ;)
Yarın görüşmek üzere arkadaşlar,herkese iyiyolculuklar ve iyi festivalleerrrrrr :)
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Peki ben şöyle etkili bi çağrı daha yapıyim o zaman,Eyyyyyy Ankaralılaaaarrrrrr Bidaha Duyuuunn Sesimiiiiii :)Cumartesi günü yola çıkıcak arkadaşlarla Uygun bir yerde bi konvoy oluşturalım diyoruuuzzzzzzz,Katılıcaklar isim...