Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: St Paul Yolu Yol Arkadaşı
Erhan bey merhaba,
Yolu henüz yürümedim.Bu sebepten size yardımcı olamayacağim.Bir aksilik çıkmazsa bu sene nisan veya mayıs ayında bir arkadaş bulursam yürümeyi düşünüyorum.Yol ile ilgili kitap mevcut.telefon numaram 0 506 611 43 75
Arkadaşlar daha önce Likya Yolu'nun tamamını 3 etap halinde yürüyerek bitirdim.Şimdiki hedefim ise St Poul Yolunu yürümek.42 yaşındayım. Antalya'da yaşıyorum. Kondisyon problemim yoktur.Bu yolu yürümek isteyen arkadaşlar selahattin.t@mynet.com adresine mail atarsanız, planımızı yapıp uygun bir...
Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı
21 nisan 2012 tarihinde Demre'den başlayıp Hisarçandıra kadar yürümeyi planlıyorum.Geçen sene haziran ayında Ovacık'tan Demre'ye kadar yürüdüm.Yaklaşık 8-9 günlük bir yürüyüş planlıyorum.Çadır ve pansiyonda kalmayı düşünüyorum.Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen...
Sayın Çiğdem hanım Haziran ayında yapmış olduğum yürüyüşle ilgili bilgileri ' Ovacıktan Demre'ye Likya yolu' adlı bölümde bulabilirsiniz.Ekim ayındaki yürüyüşü eğer gerçekleştirirsem seve seve bilgileri paylaşırım...
Arkadaşlar ekim ayının 15 ve 20 si arası Antalya'dan başlayıp Demre 'ye kadar 8-9 günlük bir yürüyüş planlıyorum.Bu sene Haziran ayında Fethiye'den Demre'ye kadar olan bölümü yürüdüm.Bu benim ilk uzun yürüyüşümdü ve 9 gün sürdü.Amacım parkurun tamamını yürümekti...
Ynt: Kaçkarlar Yürüyüş Rotaları Hakkında Bilgilendirme
Arkadaşlar yazın 7-8 günlük kaçkar'lar yürüyüşü planlıyorum.Fakat bu bölgeyle ilgili yeterli bilgiye sahip değilim.Bölgeyi bilen arkadaşlardan ricam en güzel yürüyüş rotası hangisi? Nerelerin manzarası güzel? Yardımcı olursanız...
ARKADAŞLAR KAÇKARLARA GİTMEK İSTİYORUM.ÖĞRENDİĞİME GÖRE BİR ÇOK ROTA VARMIŞ.BURALARI BİLEN DAHA ÖNCE GİDENLER VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. EN GÜZEK ROTA HANGİSİ, NERELERİN MANZARASI GÜZEL? YAKLAŞIK OLARAK 7 -8 GÜNLÜK BİR YÜRÜYÜŞ DÜŞÜNÜYORUM.ÇADIRDA VE PANSİYONDA KALACAĞIM.FİZİKİ...
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü
ARKADAŞIM SANA TAVSİYEM YAZIN HİÇ YOLA ÇIKMA. BEN HAZIRANIN 19 UNDA ÇIKMAMA RAĞMEN ÇOK SICAKTI VE YOLLARDA HİÇ KİMSE YOKTU.BENDEN SÖYLEMESİ ...FETHİYEDEN BAŞLAYACAKSAN FAZLA ORMAN GÖRMEYECEKSİN.GÜNEŞ HEP TEPENDE OLACAK. ÇOK ZORLUK ÇEKERSİN.SU SIKINTISIDA CABASI. BİZ...
Ali bey merhaba. Mesajınızı okudum.Ben Antalyada yaşıyorum.Haziran ayi kesin olmasa bile benim içinde uygun olabilir.Okulların kapanmasıda bir avantaj.Ama o tarihte izin alabilirmiyim bilmiyorum.Şu an net bir şey söyleyemem.Bana telefon numaranızı verirseniz...
Bu sene veya gelecek sene Likya yolunu yürümek istiyorum.Fakat bir arkadaş bulamadım.Bu yolu yürümeyi düşünen arkadaşlar varsa temasa geçerlerse bir ekip olarak yürüyebiliriz.Antalya da yaşıyorum 40 yaşındayım...........))))))
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhana ben Selahattin.Böyle bir sitenin varolduğunu öğrendiğim için çok sevindim.siteyi henüz inceleme fırsatim oldı.Bende herkes gibi gezmeyi , doğayı ve spor yapmayı çok seviyorum.hedeflerimin arasında LİKYA yolunu yürümek var.Bu sitenin sayesinde bir...