selçukdinç kullanıcısının son içeriği

1. selçukdinç

cam temizlemek?

Ynt: cam temizlemek? sonuç belli olmadımı? ???
  2. selçukdinç

Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.

Ynt: Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum. İlginize çok teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim...
  3. selçukdinç

Ynt: Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum. Pajero hakkında fazla yorum yapılmıyor,neden acaba?..
  4. selçukdinç

Ynt: Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkür ederim,çok yararlı bilgiler edindim Suat bey'den tekrar teşekkür ederim.
  5. selçukdinç

Arkadaşlar,avcılık ve balıkçılık merakım nedeni ile bir arazi aracı almak istiyorum,şu an kullanmakta olduğum 1,3 multijet doblom her ne kadar çok cefamı çeksede kendini arazi aracı hissetmek ten öteye geçemiyor ;D. Aklımdan gecen aracın dizel olması ilk tercihim ilk sırayı pajero alıyor,fakat...
  6. selçukdinç

BU PAJERO HAKKINDA FİKİRLERİNİZ?

Ynt: BU PAJERO HAKKINDA FİKİRLERİNİZ? Bilgisi olan yokmu? arkadaşlar..
  7. selçukdinç

BU PAJERO HAKKINDA FİKİRLERİNİZ?

Arkadaşlar bir çok aracı araştırıyorum,bu araçlardan biriside bu ilandaki araç fikirlerinizi bekliyorum,birde bu ilandaki plaka olayı dikkatimi çekti nedir anlayamadım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-pajero-2-5-td-meraklisindan-ve-bakimli-30713376/detay
  8. selçukdinç

cam temizlemek?

Ynt: cam temizlemek? İnşallah işinize yarar;yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
  9. selçukdinç

cam temizlemek?

Ynt: cam temizlemek? Banyo küvetinin kenarlarında bulunan silikonları temizlemek için koçtaş'tan bir kimyasal almıştım 2-3 ay önce,işinizi görürmü bilmem ama bence araştırın
  10. selçukdinç

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Havalandırmalar fiat doblonun havalandırma kapakları ;)
  11. selçukdinç

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları İnşallah allah gönlümüze göre verir,görüşmek üzere
  12. selçukdinç

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları Bende defender'i olmayıp da aşık olanlardanım,elimdeki dobloyla şimdilik idare ediyorum :D (benim doblom kendini defender zannediyor):D:D Şaka bir tarafa maddi durumum elverir vermez bir defender alıp toplamayı düşünüyorum.. Defender'i olan...
  13. selçukdinç

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Bu tatlı bela keşke benimde başıma gelebilse :),hayırlı olsun,kolay gelsin.
  14. selçukdinç

Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz

Ynt: Ben Bir LR Defender Alacağım Öneriniz Hayırlı olsun,iyi ve çamurlu günlerde kullanmanızı dilerim :)
  15. selçukdinç

Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender Cevabınız için çok teşekkür ederim. :D cüzdan seviyesi bu çok güzeldi :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri