Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,avcılık ve balıkçılık merakım nedeni ile bir arazi aracı almak istiyorum,şu an kullanmakta olduğum 1,3 multijet doblom her ne kadar çok cefamı çeksede kendini arazi aracı hissetmek ten öteye geçemiyor ;D.
Aklımdan gecen aracın dizel olması ilk tercihim ilk sırayı pajero alıyor,fakat...
Arkadaşlar bir çok aracı araştırıyorum,bu araçlardan biriside bu ilandaki araç fikirlerinizi bekliyorum,birde bu ilandaki plaka olayı dikkatimi çekti nedir anlayamadım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-pajero-2-5-td-meraklisindan-ve-bakimli-30713376/detay
Ynt: cam temizlemek?
Banyo küvetinin kenarlarında bulunan silikonları temizlemek için koçtaş'tan bir kimyasal almıştım 2-3 ay önce,işinizi görürmü bilmem ama bence araştırın
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları
Bende defender'i olmayıp da aşık olanlardanım,elimdeki dobloyla şimdilik idare ediyorum :D (benim doblom kendini defender zannediyor):D:D
Şaka bir tarafa maddi durumum elverir vermez bir defender alıp toplamayı düşünüyorum..
Defender'i olan...