Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaşlar.Araç kitapcığımı kaybetmişim burada da servis yok.Aracımın gösterge tablosunun sağ üst kısmında musluk işaretine benzer bir lamba yandı.Ne anlama geldiğini söyleyebilirmisiniz.
Arkadaşlar yeni 2004 model 2.7 grand cherokee aldım.Daha ölçmedim ama bana çok fazla yakıyor gibi geldi.Kullanan arkadaşlar varsa kilometrede kaç kuruş yaktığı hakkında bilgi verirlerse sevinirim.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Herkese slm.Adım Ramiz Tercan,Beden eğitimi öğretmeniyim.Ordu da oturuyorum.Henüz arazi aracı almadım.2002-2003-2004 model 2.7 crd grand cherokee almayı düşünüyorum.Benim de hobilerim,avcılık ve balıkcılık,sizler gibi seçkin kişilerinarasına katılmaktan büyük...
Slm.ben bu model cherookelerden almak istiyorum.2001 model 3100 motor kabin içine fazla motor sesi veriyor.bumodellerde de bu sorun var mı? Otomatik vites olması tamamen arazi için dezavantaj mıdır? Ben offroad yapmayacağım ama yerine göre zor arazi şartlarında kalabilirim.Kilometrede şehir içi...