Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar 2012 tourneo connect aracım var, tek sıkıntım aracın arkasının gereğinden fazla yüksek gözükmesi,aracın arkası biraz düşürmek istiyorum,bunu yapabilmek için en sağlıklı yöntem hangisi olabilir.yardımlarınızı bekliyorum iyi günler..
Ynt: Sıfır Cj'ler Geliyor :))))
selamlar lütfen hint veya şu bu diye ön yargılı olmayalım mahindraların çok sağlam ve kaliteli olduğu bir gerçek fakat yinede neyin ne olduğu deneyince anlaşılır.. arkadaşlarımızın dediği gibi bir CJ le kıyaslamak söz konusu olmaz.. :)emeğe saygı duymak...
SELAMLAR ARKADAŞLAR bir arkadaşımız açmış olmasına rağmen konu biraz daha güncel olsun istedim ve ilk benim tatlı kızım la başlamak istedim...resmi biraz kurcaladım güzel olsun diye ama kötü oldu ;D ;D ;D
Ynt: Pitbull Neden Katil Köpek Olsun?
selamlar daha yeni gündemde olan bir yasa pitbulların toplatılması kardeşim toplayıp ne yapacan kaç bin pitbull var turşusunu mu kuracan bence daha mantıklı bir çözüm aranmalı ve bu çözümden önce pitbullarla ilgili ön yargı yıkılmalı öyle haraket edilmeli...
selamlar arkadaşlar benim 2 tane pitbulum var..LÜTFEN GERÇEK BİR HAYVAN SEVERSENİZ BU YAZDIKLARIMIN HEPSİNİ OKUMANIZI RİCA EDİYORUM. onlardan gayet memnunum.asla dövüştürmem.onları çok severim..fakat gündenmdeki olaylardan rahatsızım günümüzde yüzlerce binlerce köpek ısırması olmasına rağmen...
Ynt: Ordu Off Road Kulubü Kabadüz Kar Şenlikleri
ben organizasyon açısından kastettim.hem kesin bir yargı kullanmadım gözüküyor dedim..ayrıca biliyorum perşembe yaylasında bir grup ile cip katılımcıları arasında saat beş- beş buçuk gibi tartışma oldu ve sonra kavga çıktı.... düzenleniş...
Ynt: Ordu Off Road Kulubü Kabadüz Kar Şenlikleri
şu zamana kadar yapılan en iyi organizasyon 8. fatsa cip şenliği gözüküyor bana göre.... ayrıca off road aracı almayla off road cı olunmaz off road cı olmak için belirli bir süreçten geçmek gerekir off road aracını herkes kullanabilir fakat...