Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım)
dediğiniz gibi thynin sayfasından 19subat-30mart gidiş dönüş biletler 2500 tek yön biletlere bakınca yine aynı tarihte 19 şubattaki biletler 2900 tl.neden daha pahalı bir türlü mantığını anlamadım bilen biri varsa andınlatsın beni
Ynt: Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum
Yaşadığım yerde geçen seneye kadar yelkenle ilgili hiçbir faliyet yoktu.Bu yaz tatilindede yelken kursu verilcekmiş ve bende ona katılıcam.
Bu projedeki postalar işkenceyle eğilmemiş yada başka bir şeyle.Eğimli bir şeklilde kesilmiş tabi bunları resimlere bakarak söylüyorum belki yanlışım olabilir.
Sizin dediğiniz şekilde olan postaları bi videoda görmüştüm...
Düşündüğüm tekne planını internette ararken bruce roberts in planlarını görmüştüm.Gerçekten çok güzel tekneler ondan sonrada zaten bu projeyi gördüm her neyse.Postaların her birinin ne şekil de olacağı planda zaten yazıyordur yani postalar öle ya da böle...
İlerde yani bundan bi 10 15 yıl sonra kendi teknemi yapmak istiyorum.İnternettede bunun bazı örnekleri var.Birilerinin bunu başarmasının verdiği heyacanla kendi teknemi yapmaya kadar verdim.
buda linkler
http://www.thebigsailboatproject.com/sail1fr.htm...