sercan sapan kullanıcısının son içeriği

1. sercan sapan

Güney Amerika Seyahati (yardım)

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) dediğiniz gibi thynin sayfasından 19subat-30mart gidiş dönüş biletler 2500 tek yön biletlere bakınca yine aynı tarihte 19 şubattaki biletler 2900 tl.neden daha pahalı bir türlü mantığını anlamadım bilen biri varsa andınlatsın beni
  2. sercan sapan

Güney Amerika Seyahati (yardım)

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) hocam uçak biletleri ne kadar
  3. sercan sapan

Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum

Ynt: Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum Yaşadığım yerde geçen seneye kadar yelkenle ilgili hiçbir faliyet yoktu.Bu yaz tatilindede yelken kursu verilcekmiş ve bende ona katılıcam.
  4. sercan sapan

Ynt: Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum Bu projedeki postalar işkenceyle eğilmemiş yada başka bir şeyle.Eğimli bir şeklilde kesilmiş tabi bunları resimlere bakarak söylüyorum belki yanlışım olabilir. Sizin dediğiniz şekilde olan postaları bi videoda görmüştüm...
  5. sercan sapan

Ynt: Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum Düşündüğüm tekne planını internette ararken bruce roberts in planlarını görmüştüm.Gerçekten çok güzel tekneler ondan sonrada zaten bu projeyi gördüm her neyse.Postaların her birinin ne şekil de olacağı planda zaten yazıyordur yani postalar öle ya da böle...
  6. sercan sapan

Artık benim için yapablirmiyim bitti bunu nasıl yapabilirim başlamıştır.buda benim daha bir istekle araştırmamı sağlıcak
  7. sercan sapan

15 yaşındayım ve inanın bunu çok istiyorum
  8. sercan sapan

İlerde yani bundan bi 10 15 yıl sonra kendi teknemi yapmak istiyorum.İnternettede bunun bazı örnekleri var.Birilerinin bunu başarmasının verdiği heyacanla kendi teknemi yapmaya kadar verdim. buda linkler http://www.thebigsailboatproject.com/sail1fr.htm...
  9. sercan sapan

Yeni Nesil Defender

Ynt: Yeni Nesil Defender sizce hangisi
  10. sercan sapan

Yeni Nesil Defender

Defender 2015: Land Rover DC100 Sport
  11. sercan sapan

Teoman Sarıaslan - Cesur Bir Denizci

Ynt: Teoman Sarıaslan - Cesur Bir Denizci http://www.youtube.com/watch?v=cdylVtbIMBo&feature=related
  12. sercan sapan

Teoman Sarıaslan - Cesur Bir Denizci

Ynt: Teoman Sarıaslan - Cesur Bir Denizci buda benden olsun http://www.youtube.com/watch?v=3otftLHebj8
  13. sercan sapan

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları seval hanım almada zorluk yaşarmıyım
  14. sercan sapan

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları seval hanım benim gözümde 1.00 1.25 miyop var amatör denizcilik belgesi alamama gibi bir durumu alabilirmi.
  15. sercan sapan

Defender ile Yapılan Bir Dünya Turu

Ynt: Defender ile Yapılan Bir Dünya Turu yanındaki turuncu defender sizin çarpılan defender mi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri