Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam video işine merakımız biliyorsunuz bu da Patara kum tepelerinde yaptığımız ucusların videosu. Çok güzel bi uçuş noktası gidip uçabilme oranınız yüzde 15 Üzgün rüzgar genellikle tepeye yan çok az veya aşırı fazla oluyor. rüzgar iyi olduğunda uçmak mümkün. Soring bandı oldukça kısa...
Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers
bu güzel konuyu yeni fotoğraflarla canlı tutmak lazı:) uzundur giremedim foruma bu arada arşivim genişledi bi fotoğrafla başlayalım
Türkiye deki ilk yamaç paraşütü-gezi filmi BANTLIYORUM
Selam arkadaşlar 2010 yılında 4 arkadaş sırtımızda yamaç paraşütlerimizle, çok düşük bütçeli bi gezi yaptık ve bunu filmleştirdik. Ekibimizin ismi Ziplanda Extreme. Umarım filmimizi beğenirsiniz.
http://youtu.be/djOz3mGFZEI
Ynt: yeni kasa 1,6 grand vitara ile dünya turu olurmu? ya da hangis araç olmalı?
Çok benzer bir rota ve aynı araç. Konuyu takip edicem teşekkür ederim:D
Ynt: yeni kasa 1,6 grand vitara ile dünya turu olurmu? ya da hangis araç olmalı?
Selam arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bi projeyi sizinle paylaşayım. Uygun bi araç ile 30bin km lik bi tur planladım. rota güzel. Araç konusunda soru işaretlerim var, sizden yardım almak istiyorum. Öncelikle...
arkadaşlarkamyonet kasasına, içinde yağmur çamur demeden, çadır kurmakla uğraşmadan güvenli, her yerde konaklayabileceğim bi karavan insa etmek istiyorum. fakat bu açılır kapanır olmasına rağmen araçtan bu birazcık yüksek olabilir.
muaynede engel yaratırmı türkiyede bunun prosedürü nedir...
arkadaşlar hafta sonları kullanmak için pikabımın arkasına fiberden aracın kendi kabininden yüksek hatta kabin kısmının üzerine taşan bi kasa kapama yapmak istiyorum muayneden geçermi sorun olurmu
Ynt: Google Earth ve Navigasyon
o küçük laptoplardan bahsetmiştim onlarla çok sorun olacağını sanmıyorum. onlarda google earth açıkken baz istasyonu gördüğü sürece harita yükleniyor doğru. zaten havada iyi çekiyor telefonlar :)
şimdi google earth plusun ne gibi teknik veri...
Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması
arkadaşlar bu igo programnda yukarı hızlanma oranı (vertical speed) yada süzülüş oranı gibi (glide ratio) verileri ekranda görebiliyomuyuz . arazi kullanımı nasıl dağlar tepeler güzel görünüyormu uydu fotoğraflarından faydalanabilyormuyuz?
Ynt: Google Earth ve Navigasyon
merhabalar bende tıpkı göktuğ bey gibi aynı düzeneği merak ediyorum google earthte paraşütle uçmak istediğim rotayı belirleyip gps e yüklemenenin bir yolu olsa mükemmel olacak. aslında bunu topographik bir harita ile el yordamiyla yapmak mümkün google earthteki...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
erhan abi karavana tuvalet banyo koyarak çok doğru bi karar vermişsin tuvalet ihityacı hadi her yerde karşılanırda küçükte olsa duş alacak temiz bir alan çok önemli bence çalışmaları merakla takip ediyorum kolay gelsin
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
çok geçmiş olsun gerçekten üzüldümeski ahşaplar falan çıkarsa küf kokusuda gider diye düşünüyorum hava ve su geçirmez köpük fikri iyiymiş işallah bundan sonra böyle şeylerler karşılaşmazsınız. konuları takip etmediğim için...
Ynt: BP5 ile GP3 Rekorları Alt Üst Etti
inanılmaz bi yazı.
40 knot hızla giderken okyanus üzerinde birkaç gün geçirmek or rüzgara , sarsıntıya ve ıslaklığa dayanmak ve bu sırada yüksek teklonoli bir trimaranı hızla kumanda etmek nasıl bi direnç gerektirir düşünemiyorum.
insan...