Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ateşli Silah Taşımada Uyulacak Kurallar
Eğer teşhir ederken bir tehdit vurgulanıyorsa bu dediğinize katılıyorum.
Fakat silahınız belinizde göründü diye kimse ruhsatınızı iptal edemez. Kabahatler kanununa göre işlem yapılır ve bunun cezası da sanırım komik bir para cezasıydı.
Ynt: Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç
Ben de yaptırırken biraz aşağıda olduğunuz farkına vardım. Lakin vinç'in tamamen gizlenmesi için öyle olması gerekti. Bir sorun olursa alttan budarım diye düşünmüştüm ama bir sorun olmadı.
ÇOK SEVEREK KULLANDIĞIM ARACIMI FARKLI İHTİYAÇLARDAN DOLAYI SATMAYA KARAR VERDİM.
KONFORLU BİR OFF-ROAD YAPMAK İSTİYORSANIZ, GRAND CHEROKEE İLE MUTLAKA BİR OFF-ROAD GEZİSİNE ÇIKMANIZI TAVSİYE EDERİM.
İLAN AÇIKLAMASI;
SINIFININ ÇOK AZ BULUNUN 4X2 SÜRÜŞ SEÇENEKLİ NADİR ARAÇLARDAN BİR TANESİDİR...
Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT
O karşılaştırmasını ben bilmiyorum. Üzerinde yazmıyor. Bilen arkadaşlar mutlaka yazacaktır. Lastiğin ölçüsü 31*10,5*15 olarak yazıyor.