seyhanozgur kullanıcısının son içeriği

1. seyhanozgur

Ateşli Silah Taşımada Uyulacak Kurallar

Ynt: Ateşli Silah Taşımada Uyulacak Kurallar Eğer teşhir ederken bir tehdit vurgulanıyorsa bu dediğinize katılıyorum. Fakat silahınız belinizde göründü diye kimse ruhsatınızı iptal edemez. Kabahatler kanununa göre işlem yapılır ve bunun cezası da sanırım komik bir para cezasıydı.
  2. seyhanozgur

Ateşli Silah Taşımada Uyulacak Kurallar

Ynt: Hafif Ateşli Silah Taşımada Uyulacak Kurallar Doğru bilgi vereni tebrik etmek gerekir.
  3. seyhanozgur

Trap'ta altın madalya Türkiye'nin

Ynt: Trap'ta altın madalya Türkiye'nin Tebrik etmek gerekir.
  4. seyhanozgur

Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç

Ynt: Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç Ustam çok iyidir gerçekten. En ufak ayrıntısına kadar sacı çok güzel işledi.
  5. seyhanozgur

Ynt: Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç Ben de yaptırırken biraz aşağıda olduğunuz farkına vardım. Lakin vinç'in tamamen gizlenmesi için öyle olması gerekti. Bir sorun olursa alttan budarım diye düşünmüştüm ama bir sorun olmadı.
  6. seyhanozgur

Ynt: Satılık Jeep Grand Cherokee 4.0 6 silindir Lpg'li Araç Kusura bakmayın atlamışım. Fiyat 28.000
  7. seyhanozgur

ÇOK SEVEREK KULLANDIĞIM ARACIMI FARKLI İHTİYAÇLARDAN DOLAYI SATMAYA KARAR VERDİM. KONFORLU BİR OFF-ROAD YAPMAK İSTİYORSANIZ, GRAND CHEROKEE İLE MUTLAKA BİR OFF-ROAD GEZİSİNE ÇIKMANIZI TAVSİYE EDERİM. İLAN AÇIKLAMASI; SINIFININ ÇOK AZ BULUNUN 4X2 SÜRÜŞ SEÇENEKLİ NADİR ARAÇLARDAN BİR TANESİDİR...
  8. seyhanozgur

Satılık Cooper Discoverer STT

Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT İlan pasiftir, silinebilir.
  9. seyhanozgur

Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT Son oluru yazan fiyattır. Lastikler gayet iyi durumda.
  10. seyhanozgur

Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsat - Sıfır Sayılır - Kumho 4x4 Kış Lastiği 215-65-16 Lastikler Satılmıştır.
  11. seyhanozgur

Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT Lastikler İstanbul Küçükköy Sanko Oto sanayi sitesindeki rot balansçıda şu anda.
  12. seyhanozgur

Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT Taze taze fotoları ekliyorum.
  13. seyhanozgur

Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT O karşılaştırmasını ben bilmiyorum. Üzerinde yazmıyor. Bilen arkadaşlar mutlaka yazacaktır. Lastiğin ölçüsü 31*10,5*15 olarak yazıyor.
  14. seyhanozgur

Ynt: Satılık Cooper Discoverer STT Haklısınız Sn. Cincin, Bugün fotoğraflarını çekip ekleyeceğim.
  15. seyhanozgur

Alınık 31/10,5/15 Stepne için 1 Adet Lastik

Ynt: Alınık 31/10,5/15 Stepne için 1 Adet Lastik 5 adet yeni lastik aldığımdan dolayı stepneye gerek kalmamıştır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri