sharkhunter kullanıcısının son içeriği

1. sharkhunter

Grand Cherokee 2.7 Problemler

Bu titreşime sebep olan şey direksiyon pompasıdır. Muhtemelen bakım zamanı gelmiş.
  2. sharkhunter

Türkiye Geneli Telsiz Frekansları ( Turkey Radio Communication Network )

Ynt: Türkiye Geneli Telsiz Frekansları ( Turkey Radio Communication Network ) Yukarıda sorduğunuz soruların cevabını bildiğiniz belli, neden siz cevaplamıyorsunuz?
  3. sharkhunter

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında Virajlarda çok fazla yatmaz Explorer (standart haliyle tabii). Amortisörleri bir kopntrol ettirin. Ben 2-3 hafta önce 2,5" kadar yükselttim, şimdi yukarıda bahsettiğim virajları 100-110km. hızla dönüyorum, araba yatmaya başladı ama arazi kabiliyeti biraz daha arttı...
  4. sharkhunter

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında 235x80x16 kumho KL71 MT sınıfı lastikle, şile yolunda (BJK tesislerinden, Esenşehir kavşağına kadar olan kısımda) 110-120km. hızla virajları sorunsuz dönebiliyorum. SUV sınıfınaki ve bu yaştaki araç için bence son derece normal. Aynı güzergahı Ford Focus (2011) ve...
  5. sharkhunter

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE KÖY KAHVALTISI

Ynt: ŞEHRİN GÖBEĞİNDE KÖY KAHVALTISI Manda yogurdu icin bir mekanda ben önermeye çalişayim. En son 4 yil kadar once gitmistim. Çerkezkoy'den kapakli yolunu kullanarak Saray istikametine giderken Güngörmez köyü girişinde manda peyniri, sütü ve yogurdu satan yanyana iki dükkan var. Dükkanlari...
  6. sharkhunter

91-94 Explorer

Ynt: 91-94 Explorer Buradan paylaşalım, lazım olan herkes yararlansın. Ekli .pdf dosyasında.
  7. sharkhunter

Araç ile Yurt Dışına Çıkmak

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak Triptik veya uluslararası ehliyet zorunluluğu yok, bir çok benzer topikte artık güncel olamayan eski bilgiler paylaşılarak insanlar yanıltılıyor. Google'da Arama yaparken arama seçeneklerinden güncel olan sayfaları en üstte göstermesini sağlayın aksi taktirde...
  8. sharkhunter

Araç ile Yurt Dışına Çıkmak

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak Uluslararası ehliyet verildiği ülke dışında dünyanın her yerinde geçerlidir, dolayısıyla Türkiye'den almak zorunda değiliz bence. Amerikada çeşitli kurumlar 10 yıllığı $50,00 gibi fiyatlara uluslararası ehliyet veriyorlar.
  9. sharkhunter

Yeni aracım vx100

Ynt: Yeni aracım vx100 Bu bir standart her halde zira benim Explorer'da 185 de elektrik kesiyor. VX100 benim de terfi etmek istediğim bir araç ancak yakıtını merak ediyorum. Tek araç olarak kullanacağım ve ayda ortalama 4000 km. yol yapıyorum. Sizinkinin şehir içi ve şehir dışı yakıt...
  10. sharkhunter

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Bu tercihinizden anladığım kadarıyla yol performansı ve konfor yerine arazi performansı sizin için ön planda. :) Türkiye'nin Camel Thropy şampiyonluğunu kazandığı (Ali Deveci'ye hediye edilmiş olan) araçla 94 yılında bir kaç kez...
  11. sharkhunter

91-94 Explorer

Ynt: 91-94 Explorer Bende 97 Explorer var ancak 96'da kasa değiştiğinden bu iki kasa tipi ne kadar birbirine benzer bilemiyorum. Eğer işinize yararsa .pdf formatında benim kasa tipinin elektrik şeması var. Ayrıca Ebay veya Amazon üzerinden Chilton Books gibi, kullanıcılar için hazırlanmış DIY...
  12. sharkhunter

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında Bu tip arabaları bu arabaya binebilecek kişilerden almak lazım. Ben geçen sene sırf merak ettiğinden ama bakımına parçasına parası yetmeyecek iki sahip değiştirmiş bir araç aldım. Adamalar sadece binmiş ve hiç bir bakımını yaptırmamıştı. Arabayı yeniden yaptım...
  13. sharkhunter

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Sadece araziye gireceğim zaman yani hafta sonları veya gezenbilir organizasyonlarında kullanmayı düşünüyorum. İş yerimizin otoparkında rahatlıkla değiştirebiliriz kompresörümüz mevcut havalı somun sıkma aparatı da almayı düşünüyorum. Bu arada...
  14. sharkhunter

Arazi Vitesi Ne İşe Yarar ve Hangi Durumlarda Kullanılır?

Ynt: Arazi Vitesi Ne İşe Yarar ve Hangi Durumlarda Kullanılır? 4L'de sadece su kaynatıyorsa Chevrolet'lede kilit yok anlamına gelir, haksız mıyım? Yoksa çoktan defransiyel kırılmış olurdu. Ben hangi koşulda olursa olsun kuru zeminde 4x4Auto konumunda kullanıyorum (4x2 olsa onu kullanacağım...
  15. sharkhunter

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Sadece arazide kullanmak amacıyla bir takım lastik almayı düşünüyorum. Fiyat aralığı olarak KUMHO KL71, YOKOHAMA 112Q GOO1 ve FEDERAL COURAGIA arasında kaldım. Marka imajı açısından Yokohama biraz daha ön planda benim için ama bütçeyi biraz daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri