significato kullanıcısının son içeriği

1. S

Durusu Gezisi (3 Aralık 2006)

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi Fotolar için teşekkürler :) Gatto demiş ki :) signa telefonla konuşurkenki yüz ifademe bakarmısın... "ebeeeeeee" diye bağırıyorum resmen akkam nası kalbim temiz. nası basarım adamı... gatto :)) yakışır sana :)
  2. S

Durusu - Balaban'da Kano Gezisi (3 Aralık 2006)

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi Ama en iyi + benim bak bulamazsın ben gibi + :) Gelen gideni aratır:)
  3. S

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi Peki + lıktan çıkıyorum bundan sonra:)) Artık tek başıma birey olacağım:)
  4. S

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi Herkese merhabalar, Dün ıslanmayacağız ,yok yok ıslanmayacağız diye bindiğimiz kanolar çok keyifliydi :) Özlem düşmeyeceğiz dedi ve cidden kimse düşmedi :) Evet dün ıslanmadık :)Herşey çok iyiydi:) Özlem'e, Osman ve Recep Amca'ya katılanlara çok...
  5. S

Arkadaşımız Tuğba'nın (significato) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Tuğba'nın (significato) Doğum Günü Kutlu Olsun Geç kalmış bir cevap olacak ama yeni gördüm Gatto sayesinde burayı :) Nadir ağbi,Gatto'cum,Sedat,Seyyahasan çok teşekkür ederim :))
  6. S

Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Öncelikle yeni üye olarak herkese merhabalar:) Dün Gatto''nun artılarından biri olarak çok eğlendiğimi söylemek isterim:) Herkese çok teşekkürler ,iyiki katılmışız , iyiki gatto'nun artılarındanmışız:) En çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri