silverfoxtr kullanıcısının son içeriği

1. silverfoxtr

1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu

Ynt: 1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu Aynı durum benim başıma gelmişti.. Termostatınızı muhakkak "Mopar" ve 200 F olanla ve tercihen radyatör soğutma sıvınızı etilen glikol esaslı kaliteli bir antifriz ve kireçsiz, yumuşak bir su ile %50-50 karışım oranıyla değiştirmeniz bu...
  2. silverfoxtr

Ynt: 1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu Tıkanıklıkla alakası yok. Tıkanıklık olsa aracınızın harareti normalden fazla yüksek olurdu. Sorunun, aracınızın termostatının açık kalması olduğunu düşünüyorum.
  3. silverfoxtr

93 Model 5.2 Grand Chereokee Aldım.. Yardım Edin!

Ynt: 93 Model 5.2 Grand Chereokee Aldım.. Yardım Edin! Hayır gerek ZJ/5.2 lere gerek WJ/4.7 lere sorunsuz olarak uygulanıyor.. Zaten, 2001 sonrası 2004 sonuna kadar bu tip a.şanzımanı 4.7 lerde fabrikasyon olarak çıkmıştır. Torku kaldıramama konusunda sorun yok. Bunun dışında, Amerika da...
  4. silverfoxtr

93 Model 5.2 Grand Chereokee Aldım.. Yardım Edin!

Ynt: 93 Model 5.2 Grand Chereokee Aldım.. Yardım Edin! Aracınız büyük ihtimalle np231 olarak tabir edilen arazi şanzımanına sahip. Aracınızın arazi şanzımanında problem çıktıysa sökmüşlerdir ön şaftı. Yalnız, np 231, nv 249 tip arazi şanzımanlarında ön şaft sökme işlemi arazi şanzımanını...
  5. silverfoxtr

Ynt: 1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu 120 bin mil. bu araçlar için çok değil. Eğer araç düzgün kullanılmış ve periyodik bakımlarına riayet edilmiş ise 200 bin mil sorunsuz yapar.. Hararet problemi, termostattan, fanın termiğinden, elektrikli fanın rölesinden, radyatördeki...
  6. silverfoxtr

Jeep Transmisyon Problemi İçin Yardım Lütfen.

Ynt: Jeep Transmisyon Problemi İçin Yardım Lütfen. speed sensor aynı zamanda vites geçişlerinin zamanlamasında da yardımcı olur arkadaşlar.Bilginize..
  7. silverfoxtr

Jeep Transmisyon Problemi İçin Yardım Lütfen.

Ynt: Jeep Transmisyon Problemi İçin Yardım Lütfen. Şanzumanınızın üzerinde yer aln speed sensorlerinize de (muhtemelen 2 tane) baktırmanızı tavsiye ederim
  8. silverfoxtr

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 direksiyonunuzun ağırlaşmasının sebebi hidrolik direksiyon pompanızda ki kifayetsizliktir. Öneclikle, hidrolik direksiyon sıvınızı kontrol edin. Eksikse sadece MOPAR POWER STEERING FLUID ile tamamlayın. Asla klasik ATF kullanmayın (Fabrika...
  9. silverfoxtr

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) teşekkürler toni.. hoşbulduk :)
  10. silverfoxtr

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 Ben WJ 4.7 aracımda 15 aydır sıralı sistem lpg kullanıyorum. Mükemmel diyebilirim.. Dönüşüm öncesi epey bir zaman arştırdım, inceledim..Aracınızda ki motor klasik sistem lpg sistemleriyle uyumlu değildir. Sanayilerde ki bazı ustalar (!!) hava filtresi...
  11. silverfoxtr

93 ZJ Arka Aks Veya Diferansiyel

Ynt: 93 ZJ Arka Aks Veya Diferansiyel benim tahminim, mahruti bilyası..
  12. silverfoxtr

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar Merhaba, Adım Can.. 35 yaşındayım, avukatım.. 1999 model WJ 4.7 Ltd. sahibiyim..
  13. silverfoxtr

Maliyenin Hatası

Ynt: Maliyenin Hatası tabii ki JEEP ayrı bir markadır. Ancak, ülkemizde sehven jeep in üreticisi chrysler olduğu için CHRYSLER-MARKA; JEEP-MODEL olarak tanınıp biliniyor. Tabii maliye de ??? ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri