şimşek0678 kullanıcısının son içeriği

1. şimşek0678

Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ?

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? hüseyin bey bende bir defender alıp motor değişikliği yapmak istiyorum çalışmalarınızı ayrıntılı olarak burada paylaşırsanız çok mutlu olurum,saygılar
  2. şimşek0678

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d Aracınız satıldımı acaba?Ankaradayım ve satılmadıysa görmek isterim.
  3. şimşek0678

Tomb Raider

Ynt: Tomb Raider peki arkadaşlar aracın arka tarafındaki boru gibi olan şey bi çeşit tentemidir,ne işe yarar...
  4. şimşek0678

tomb raider da kullanılan defender'ın aynısını yapmak istiyorum

Ynt: tomb raider da kullanılan defender'ın aynısını yapmak istiyorum kokpiti açıkçası öyle yapmayı düşünmüyorum,kışın çok soğuk olur ve ıslandığında çok kayar diye düşünüyorum,ama üst taraf çok iyi,
  5. şimşek0678

tomb raider da kullanılan defender'ın aynısını yapmak istiyorum

öncelikle Ankarada yaşadığımı ve bu aracı burada toplamak istediği belirteyim.Ankarada bu araçtaki gibi profosyonel düzeyde işçilik yapabilecek bir usta varmıdır sizin bildiğiniz?Böyle bir aracı seçme nedenine gelince fiyat aralığı 10000 tl civarına 92 model çok rahat alabiliyor olmam birinci...
  6. şimşek0678

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur ben alabilirim 2.5 için olan cd'den
  7. şimşek0678

defender satıcıları

Ynt: defender satıcıları Ben ostimde oturuyorum,ivedikteki araçlara baktım hepsi hurda işe yarar birşey bulamadım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR