Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu
ben bu arabanın eksiği olmadığını sanardım :)
şaka bi yana eskisinden güzel olmuş. hayırlı uğurlu olsun abi.
abi elinden böle başka şeyler geldiyse vitara üzerinde analtırsan biz cahilleri de bilgilendirirsin. Hakan beyden epey bişeler öğrendik.:)
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
ağlamak istiyorum nasıl kaçırdık bu zevki. Bizde kuyruklarımızı sıkıştırmış istanbulda sıcak evlerde mırıldarken millet harbi eğlenmiş hele bazı fotolar çok süper çağlar abinin mavi balina yavrusu, hakan...
serkan bey 96 sonradan içinde ve dışında özellikle 98 kasalarda açıkça (ispanyol) farklılık görülüyor. ama üstadlar daha iyi bilirler:)
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Selamlar. Vitara hakkında bilgi ararken siteyi buldum, bilgilendim, bilgileniyorum ve galiba bu merete bulaşmak üzereyim(rüyamda çamurdaydım:) ki daha çok bilgileneceğim...
Ben ilyas sözen, 27 yaşındayım. Trabzonluyum ama ZİGANAlıyım demeye bayılıyorum e dağ...
parça sorununu çözdük hakan abinin dediği gibi artık bütçemize uygun vitara avına çıkabiliriz:)
sağa sola haber verdim ama mennun olnalr pek bırakma niyetinde deilmiş:(
hakan bey siz işin epey bie hlisiniz
arkadaşlar aklımı çelmeye çalışıyorlar burda okuduklarımın tersini söylüyorlar
yok parça bulmak zor yok bulsanda zaten çok pahalı
sizler mutlaka başka araçlarda kullandınız onalrla kıyaslanırsa
SERVİS BAKIMI ve PARÇA...
Ynt: Ayder Yaylası Konaklama
ya o kadar kötü bakmayın ben bu yaz 6 gün ayderdeydim ki 1995 te en son gitmiştim. Elektrik gelmesi güzel hele yol gelmesi çeken bilir:)
bence binalar deilde turistler bozuyor ama kavruna çıkın hele göllere kim takar insanoğlunu:) zaten mutlu azınlık oralara...
evet o ilanı bende gördüm ancak sıfır diyor 140 bin yazmış birde hararetten değiştirdim diyor mutlaka başka sorunları da vardır ki hararet sadece motordan kaynaklanmaz.
bulacağım inş artık sağdan soldan geçen suzukilerde gözüm kalıyor:)
Çağlar abi
sen araç...
Maşallah tüh tüh yavrunuzda çok güzelmiş .Allah kazasız belasız yolculular nasip etsin.
Artık sizin taktikleri öğrenirim bir araç bulunca çok tşk ederim:) 16.250 istenite tüm masraflarla 15 almak olsa olsa Kayserili olmak gerekir:)
bu fotoları gördükçe...
Asıl korkumun nedeni sanayide bir usta ile akraba olmak:(
çünkü motor işlerinden Hakan bey ve diğer Üstatlar gibi hiççç mi hiç anlamam zaten tezimi yazmayla boğuşuyom ondan zaman ayırıp oralarda sürünmek istemiyorum.
Özellikle 2000 modele göz koydum dün...
saol çağlar(abi mi desem bilmiyom) cevabın için.Evet trabzonluyum hemde ziganalı:)
akıl almak güzel oluyor sizlerden.
Korkum şu 1999 model alıp 120.000 km sonra onu tekrar elden çıkaramamak yoksa tipini de arabayı da çok sevdim. zaten 15-17.5 arasında gidip...
Öncelikli olarak tüm suzuki severlere verdikleri bilgiler için tşk ederim beni de bu merete alıştırdınız:)
benim sorunum bir türlü istediğim vitara 5k bulamıyorum(otomatik vites). İkilemde kaldım 1994-1998 kaslardaki sağlamlık ile 1998-2001 kasalardaki güç çünkü
şimdilik E-6 işe giderken...