Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee 4.7 ama hangisi ? Yardımınıza ihtiyacım var.
kimseyi yanıltmak gibi bi amacim yok.ama bilinen bi gercek var.eger amerikan yapimi motorlarla avrupada yapilmis motorlari kıyaslayacaksan diyecek biseyim yok.7-8 senedir cherokee kullanıyorum.3.1 disinda hemen hemen hepsinden...
Ynt: Grand Cherokee 4.7 ama hangisi ? Yardımınıza ihtiyacım var.
1999 modelleri incelemenizi oneririm wj lerde. 1999 modellerin motorlari amerikan ve kanada yapimidir.2000 ve ustu modellerin motorlari italyan ve avusturya yapimi.onceliginizi 1999 modellerde temiz bi arac bulmanizdan yana...
Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?
ben 2.7 crd kullanıyorum 2005 model
aracımda cok fazla bi modifikasyon yapmadim.ama sanirim piyasada en cok tutulan modelleri 2.7
daha ust modelleri vergisinden dolayi daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.
hele su an piyasa tam olu durumda...
Ynt: 1994 5.2 G.Cherokee için Ankara'ya Yardım ?..
sasmazda tuna garaji var bide orayi dene istersen tabi eger hala bi yer ariyosan
eger hala gerekliyse telefon ve adresini verebilirim.