Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sanırım yanlış birşeyler yaptım
neyse konuyu özetleyeyim.
2 grand cherokee arasında kaldım
35 tl ye sandık kırma sıfır motor atılmış 3.1
yada 45 tl ye 280 000 km de 2.7
hangisi cazip
Herkeze selamlar.
arkadaşlar 2 araç arasında kararsız kaldım.
1. ihtimal 2003 2.7 280 000 km 45 000 tl bakımlı araç deniyor ne kadar bakımlı bilmiyorum.
2. ihtimal 2000 3.1 blok çatlaması sebebiyle 1 ay önce sandık kırma 0 motor atılmış belgesi faturası (16 000 tl) var 35000 tl ye son fiyat...
arkadaşlar selam
sahibinden. com da bir pajero ilanı var
telefon ile konuştum aracın orjinalinde benzinli olduğu sonradan dizel 2.5 motor konulduğunu söyledi
zamanında bende 1075 model 280 s mersedese dizel motor koydurmuştuk sonuçta birsürü problemler çıkmıştı.
acaba aynı problemleri bu...
Ynt: Pinin mi ?discovery mpi mi?
Ha bu arada en onemli konulardan biride 90000 -130000 kilometrede bircok pinin bulunabilirken discovery ler de 200000 in altinda arac bulmak zor
Gerci kullanim sekli kilometreden daka onemli ama yinede mitsubishi lerin 1 000 000 u zorladigi soyleniyor
Bide...
Arkadaslar cumleten selam
Yaklasik 1yildir internet sitelerinden 94-99arasi rangeroverlere bakiyordum
Yakit durumu ve sik ariza verdigini ogrendigimde discovery lere bakmaya basladim
Bir arkadasim aklima pajerolari soktu su an 2.0 pinin ve discovery mpi arasinda kararsiz kaldim
Ne istedigimi...
Ynt: Range Rover Kilitlenme Sorunu
Cümleten selam arkadaşlar
İşin dogrusu bende bir rr hastasıyım hergün ilanlara bakıyorum yeterli parayı biriktirebilirsem 98-2001 arası alabilirim.
RR den anladığım pek söylenemez
Fakat eski patronumda 2005 model discovery 3 tdv 6 var idi kilitlenme olayı...