sokakcanbazi kullanıcısının son içeriği

1. S

Xj Ailesine Katılmak Istiyorum

39.500 e inmis fiyat
  2. S

Grand Cherokee Seçi̇mi̇ Hakkinda Yardim

sanırım yanlış birşeyler yaptım neyse konuyu özetleyeyim. 2 grand cherokee arasında kaldım 35 tl ye sandık kırma sıfır motor atılmış 3.1 yada 45 tl ye 280 000 km de 2.7 hangisi cazip
  3. S

arkadaşlar tekrar selam kendi yazdıklarımı kendim göremiyorum konu hakkında yazdıklarım silindimmi
  4. S

Herkeze selamlar. arkadaşlar 2 araç arasında kararsız kaldım. 1. ihtimal 2003 2.7 280 000 km 45 000 tl bakımlı araç deniyor ne kadar bakımlı bilmiyorum. 2. ihtimal 2000 3.1 blok çatlaması sebebiyle 1 ay önce sandık kırma 0 motor atılmış belgesi faturası (16 000 tl) var 35000 tl ye son fiyat...
  5. S

bu pajero hakkında düşünceleriniz

Ynt: bu pajero hakkında düşünceleriniz eyvallah arkadaş işin doğrusu bugün araca bakmaya gidecektim beni büyük bir dertten kurtardın tesekkürler
  6. S

bu pajero hakkında düşünceleriniz

arkadaşlar selam sahibinden. com da bir pajero ilanı var telefon ile konuştum aracın orjinalinde benzinli olduğu sonradan dizel 2.5 motor konulduğunu söyledi zamanında bende 1075 model 280 s mersedese dizel motor koydurmuştuk sonuçta birsürü problemler çıkmıştı. acaba aynı problemleri bu...
  7. S

Pinin mi ?discovery mpi mi?

Ynt: Pinin mi ?discovery mpi mi? Ha bu arada en onemli konulardan biride 90000 -130000 kilometrede bircok pinin bulunabilirken discovery ler de 200000 in altinda arac bulmak zor Gerci kullanim sekli kilometreden daka onemli ama yinede mitsubishi lerin 1 000 000 u zorladigi soyleniyor Bide...
  8. S

Pinin mi ?discovery mpi mi?

Arkadaslar cumleten selam Yaklasik 1yildir internet sitelerinden 94-99arasi rangeroverlere bakiyordum Yakit durumu ve sik ariza verdigini ogrendigimde discovery lere bakmaya basladim Bir arkadasim aklima pajerolari soktu su an 2.0 pinin ve discovery mpi arasinda kararsiz kaldim Ne istedigimi...
  9. S

Range Rover Kilitlenme Sorunu

Ynt: Range Rover Kilitlenme Sorunu Cümleten selam arkadaşlar İşin dogrusu bende bir rr hastasıyım hergün ilanlara bakıyorum yeterli parayı biriktirebilirsem 98-2001 arası alabilirim. RR den anladığım pek söylenemez Fakat eski patronumda 2005 model discovery 3 tdv 6 var idi kilitlenme olayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri