Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese iyi günler eşime bi araç almayı planlıyorum G vitara 3 kapı otomatik 2004-2005 gibi mümkün olduğunca temiz ve az km li olursa sevinirim bu arada kısıtlı bir bütçeye sahibim (21.000) . 05058254191
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
Siz vaktiniz olduğunca aracınıza yaptıklarınızı paylaşın, bilinki izleyici kitleniz çalışmalarınızdan önemli ölçüde haz alıyor. Ellerinize, emeklerinize bilgi ve tecrübe alışverişiniz için ayrıca teşekkürler.
Ynt: Ürgüp�dten Amanos�a Küçük Kapadokya
Ne diyebilirimki memleketimi oldukça güzel gezmişsiniz ama görülecek birçok rota daha olduğunu söylemek isterim
Ynt: Hangi yeni nesil dizel motor daha ekonomik ?..
Kangoların motorlarının zayıf olduğunu biliyorum hele eski kangolar milletin iliğini sömürdü. Bizzat 2006 model 1.3 doblom var şu an 90.000 km civarında daha en ufak bir problemi olmadı bakımları her zaman zamanında ve tam yapılır bununda...
Ynt: Belki yeri değil ama sormak zorundayım makinamda ses problemi var
Makinamı alır almaz güzel bir de çanta aldım hiçbir zamanda yanımdan ayırmadım, dediğiniz doğru muhtemelen içerisine toz vb gitmiştir artık bi çözüm bulmaya çalışıcaz teşekkürler
Herkese iyi günler benim olympus c480 z marka ve modelli bir makinam var. Sorunum şu uzun zamandır makinamı bi çok iklim şartında kullandım ama bu ğün İstanbul Topkapı sarayı gezim esnasında makina açılırken vede zoom yaparken acayip sesler gelmeye başladı, işleyişinde fotograf çekiminde bi...
Herkese iyi günler benim olympus c480 z marka ve modelli bir makinam var. Sorunum şu uzun zamandır makinamı bi çok iklim şartında kullandım ama bu ğün İstanbul Topkapı sarayı gezim esnasında makina açılırken vede zoom yaparken acayip sesler gelmeye başladı, işleyişinde fotograf çekiminde bi...
Ynt: Palio veya Albea 1,3 Multijet Yakıt Sarfiyatı ?..
Bende 2006 model 2. kasa doblo var km de 30.12.2010 itibariyle şehir içinde 6.2lt yakıyordu şu an 24.01.2011 itibariyle 6.5 lt yakıyor. Tabi havanın etkisi ve 3-4 km geçmeyen bi mesafede bu veriler alınıyor motor tam anlamıyla ısınmadan duruyor