Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011)
bunlarda bizden.bide video var ama çok büyük ufaltıp atıcam onuda buraya.sanırım konvoy tunalıdan geçiyodu o sırada.emeği geçen herkese teşekkürler
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Ankara Korteji Görselleri (29 ekim 2011)
başta özgür bey olmak üzere katılan herkese çok teşekkür etmek istiyorum.eskişehir yolundaki benzinlikten sonra ayrılmak zorunda kalsakda o ana kadar geçen vakit harikaydı.gezenbilir ailesi ile katıldığımız ilk organizasyondu ve...
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2011)
4x4 üm yok ama kotrejde meggy le birlikte orda olucam.buluşma yerinde görüşmek dileği ile
1. özgür Şenyurt land crusier vx100 2 kişi
2. tolgameltem grandvitara 2 kişi
3. varhub...
Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...
ve yine kış geldiiiiiiiiii..........
yazın süper kalite t-shirt lerimizi giydik ve çok beğendik emeği geçenlere teşekkürlerrrrr......
ve kış zamanı gezenbilir mont , kaban , şapka , bere , atkı , eldiven vb. şeyler stiyoruzzz artıkkkkk
t-shirt...
adaş tavsiyen için teşekkürler
en kısa zamanda fethiyede yaptığım jeep safari , kayaköy , saklıkent , gemiler koyu ve yakapark gezisinin fotolarını ekliycem
daha gezi çok hepsine bi konu açayım bari
:) ;)
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
konuyu bugün okuma şerefine nail oldum;
gösterdiğiniz azim e sabıra hayran kalmamak elde değil
belki bile diyemiyorum hayallerimde ancak böyle bi araba toplayabilirim
ama olsun bu konuyu okudukça ve takip ettikçe gerçekten kendim toplamış kadar...
tur organizasyonu olduğu için konu açmadım adaş
ancak fethiye ye giderseniz cadianda tur ile jeep safari muhteşem.şiddetle tavsiye edilir
reklam kokan hareketler oldu biraz ama...... :) :) :) ;)
Ynt: AMAROK-Antalya 2011
bencede yunus haklı araç testleri için türkiyeden daha güzel bi yer yok
aniden biten yollar
bir anda çıkan logar kapakları
doldurulmamış çukurlar
yazın mıcıra bulanmış şehirler arası yollar
kısaca dikkat etmezseniz ilk yılın sonunda aracı elinize alabilirsiniz...
gezenbilir t-shirt leri harika
tatil boyu üzerimden çıkarmadım herkes gezenbilir nedir kimdir diye sordu bütün tatil boyunca
fethiye de dilim döndüğünce iyi reklam yaptım...
ancak t-shirt ün kalitesi süper o kadar güneş ve tuzlu su ve yıkanmaya...
bende ankara istanbul yolundaki doğuş otoda incelemiştim
araç gerçekten heybetli.ilk görünce ağzım açık kaldı çok iri duruyodu
araca iniş biniş de kendini farkettiriyo zaten atlayarak iniyosunuz araçtan hemde daha yükseltme kiti yokken
en sson şaşırdığım yeride arka...
sanırım baz fiyat 50000 tl en üst donanım olan highline ise 65000 ila 68000 tl arasında gibi olacak dedi bayi
ancak bayide 4x2 highline vardı.aracın iç döşeme ve malzeme kalitesi şaahsen beni memnun etmedi navara ve l200 ün üst donanımları çok daha kaliteli malzemeye...