Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Midibüs Sınıfına Giren Araçlardan Motokaravan Yapma Projem
merak etmeyin getircem bugün yarın :)
o daha çok benden fikirlerini paylaşabilecek bir site kurmamı istiyor ona bir blog açmayı düşünüyorum o adresi burayada veririm bu siteyide ona öğretirim.
off off ne saçma iştir bu her şey bir kurala uygun olucak böyle yaparak milletin ufkunu kısıtlıyorlar bırak adam hayalindeki aracı yapsın gitsin baksınlar yabancı ülkelerde adamlar acayip acayip araçlar yapıyorlar biz niye her şeyi...
babama söyledim böle böle diye ..
dedi takıldıkları konular olursa yardımcı olurum dedi.. olumlu :D
bu arada ticari araca karavan ruhsatı alınmıyor demişsin bu yeni düzenleme mi? çünkü aşağıdaki ilandaki araç ticari ve karavan ruhsatlı?
http://www.sahibinden.com/1992_karavan_ruhsatli-47WQQaXQQ16166803WQQpXQQdisplayitem
hmm diyorsun ki yolcu taşıma ruhsatlı araç karavan olamaz? peki adamlar pejo J9 u yapıyorlar o araçta dolmuş öğrenci servisi falan çoğunlukla ben niye 50NC hurdayı karavan yapamıyorum?
sonuçta motorsuz olarak kilo ile aracı...
Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor?
ya ruhsata işletme gibi bi düşüncem eğer pahalıysa yok gibi ( kaç para?) eğer işletmez isem
izmir - antalya arası gidecek karavan antalyada da plajlar arasında konum değiştirme söz konusu olabilir bi yere koyarım...
Şu 2 araç gönlümü fethetti :) Ama kendim yapmalıyım :)
ilk araç
http://www.sahibinden.com/1992_karavan_ruhsatli-47WQQaXQQ16166803WQQpXQQdisplayitem
ikinci araç...
çizimin kötülüğü için kusura bakmayın elde çizsem iyi çizerimde pc ortamında mouse ile pek becerikli sayılmam :)
şimdi diyoruz ki 50NC alalım tabanını sökelim altının boş olduğunu biliyoruz bavul koyma yerleri falan...
ya çekmeye 2000tl verceğime çalışan otobüse 2000tl veririm daha mantıklı ha bi yere koyacaksam otobüsü koyarım bir şey de diyemezler diye düşünüyorum :)
Selam ben Sercan izmirden.. 18 yaşındayım.. üniversite öğrencisiyim.. Antalya'ya gideceğim.. gittiğim yerin (bence) uygun olması sebebiyle , kalıcak yer bakımından yurda para vermemek için ve eğlencesine babamla karavan yapmayı düşünüyoruz.. görünüşe bakılırse bu karavan yapım yolunda sizin...
herkese selam.. ben sercan 18 yaşındayım.. aşağıda sorucaklarımla uçuk biri olduğumu anlıyacaksınız zaten.. :D
üniversite nedeniyle Antalya'ya gidicem yurtla uğraşmak istemiyorum.. ehliyetim yok ama E sınıfı bir...