stiff310 kullanıcısının son içeriği

1. S

Doğa Sporları Malzemeleri Temini Hakkında

istanbulda sırt çantası veya dağcılık malzemelerini uygun fiyata satan yerler hakkında bilgi verebilirmisinz?
  2. S

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? teşekkürler..:)
  3. S

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? bilgiler için teşekkür ederim.Son olarak izmir ya da istanbulda sırt çantasını alabileceğim iyi yerler hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  4. S

Hangi Çantayı Almalıyım?

Çanta Tavsiyesi arkadaşımla yapacağımız gezi için sırt çantası almayı planlıyoruz ama hangi marka en iyisi,hangi özelliklerin bulunması daha iyi olur,fiyatlar ne civarda..bu konuda kazıklanmak ya da daha sonra işime yaramıcak kalitesiz bir şey almak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  5. S

Trenle Avrupa Gezisi Planı

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı bizde yaklaşık üç gün önce önünden geçerken öylesine girdiğimiz bir acenteden bilet bulduk ve hemen atladık tabi:))uçak işinde tarih cok önemli ağustos iiçin hiç biletlere yaklaşmayın bile fiyatlar fecii uçuk ama 1 eylülde bile hemen ucuzluyor..biz sun expressten...
  6. S

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı bizde sizin gibi amsterdam'a ucup oranın keyfini çıkardıktan sonra interrail biletini başlatıp tatilimizi daha uzun geçirmek istedik ama şimdiden bile bilet fiyatlarının uçuk olduğunu anlayınca vazgeçtik.İstanbul Amsterdam bileti nerdeyse interrail biletinin...
  7. S

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı biz italya,ispanya,fransa,almanya,hollanda,avusturya üzerinde düşünüyoruz.Şimdillik kesin değil rotamız ama bu ülkeleri özellikle görmek istiyoruz:)
  8. S

interrail!!!

Ynt: interrail!!! bunu bilmiyordum teşekkür ederim söylediğiniz için..
  9. S

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı daha önce banka kartını araştırmadım çünkü biz yanımıza küçük bir miktar nakit para bide kredi kartı almayı planlıyoruz..
  10. S

Ynt: Trenle Avrupa Gezisi Planı ewt biz öğrenciyiz bu yüzden vize problemimiz yok gibi..ama dediğin gibi shengen vizesi alman sana yeticek ve interrail biletini alman da vize için iyi bi referans oluyor..
  11. S

ağustos ayında trenle avrupayı gezmeyi planlıyoruz şimdilik iki kişiyiz bize katılmak isteyen arkadaşlar arıyoruz..az parayla çok yer gezmek istiyoruz diyen arkadaşlar varsa bize katılmalarını tavsiye ediyoruz..=)
  12. S

interrail!!!

9-30 agustos 2010 tarihleri arasında interrail yapmayı planlıyoruz.şimdilik iki kişiyiz daha önce interrail yapmış yada o tarhlerde yapacak kişilerden yardım bekliyoruz.İstanbul'dan yola çıkıp avrupa'da sekiz ülke dolaşmayı planlıyoruz.Şimdiden programımızı yapmaya başladık ama daha önce...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri