stranger02 kullanıcısının son içeriği

1. S

Moskova Ve Petersburg Yardım ??

Ynt: Moskova Ve Petersburg Yardım ?? hocam daha program yapmadık işte muhakkak yapın dediğiniz önerilerinizden yardım alacam:)
  2. S

Moskova Ve Petersburg Yardım ??

arkadaşlar bu haziran moskova ve petersburga gideceğim eşimle biletleri aldım. giden arkadaşlardan yardım almak istiyorum. bu iki şehirde yapmaktan zevk aldıgınız şeyler neydi acaba . yani bunu muhakkak yapın filan dediğiniz.ne yapabiliriz eğlenceli olarak yorumlarınızı bekliyorum selamlar:)))
  3. S

roma HOSTEL TAVSİYE??

Ynt: roma HOSTEL TAVSİYE?? üstad baktım ama o otel biraz pahalı geldi bana:(
  4. S

roma HOSTEL TAVSİYE??

ARKADAŞLAR romada eşimle birlikte kalmak için iki kişilik oda biliyormusunuz acaba fiyatı uygun olan ve güvenli??
  5. S

4 gün Roma

Ynt: 4 gün Roma nerede kaldınız üstad
  6. S

Gezi Partnerleri

Ynt: Gezi Partnerleri valla hocam suriyeye gittik de şu sıralar mayısa doğru yunanistan üzerinden romaya gitmeyi planlıyoruz trenle yunanistanda gemi ile italyaya geçeceğiz ama şu an veri topluoyorum bir arkadşımla beraber
  7. S

Tren İle İtalya Hakkında?

arkadaşlar tren yolu kullanarak italyaya gidebilirmiyiz acaba yardımcı olursanız sevinirim selamlar.
  8. S

Gezi Partnerleri

Ynt: Gezi Partnerleri hocam bu kadar ayrıntılı bilgi verdiğiniz için çok tşkler ama hani bizim maddi gücümüz bu kadar yok yani böle 1 yada 2 haftalık gezi iiçn ancak olabilirdi o yüzden so0ormuştum tşkler tekrardan verdiğiniz biligler için selamlarr
  9. S

Gezi Partnerleri

Ynt: Gezi Partnerleri hım siizin geziniz kaç gün sürecek ve malliyet ne olacak onu hesapladınızmı peki
  10. S

Gezi Partnerleri

arkadaşlar sitede yurtdışana beraber gitmek isteyen arkadaşların filan olduğu topluluklar varmı bunları bulabilirmiyiz ilgiliarkadaşlar varmıdır acaba??
  11. S

Ağustosta Hindistan ve Nepal

Ynt: Ağustosta Hindistan ve Nepal hocam ne yaptınız gittinizmi hindistana bizde üç arkadaşız gitmediyseniz beraber gidebiliriz:) ciddiyiz ama biz.
  12. S

Garmin GPS Altlık Yapım Yardım?

Ynt: Garmin GPS Altlık Yapım Yardım? hım bi bakayım ama genede olmuyor sanmıyoruum çünkü çok denedim ilginiz için tekrar tşk ederim selamlar...
  13. S

Ynt: Garmin GPS Altlık Yapım Yardım? hocam birazcık daha açıklayabilirisiniz acaba o yaptığuınız her şeyi bizde faydalansak saygılar:))))
  14. S

arkadaşlar uzuzn zamandır nette arıyorum fakat bir türlü bulamadım ben elimdeki sayısal bir haritayi gps altlık yapabilirmiyim acaba yani *. img formatına dönüştürebilirmiyim çok merak ediyorum boyle e bir program varmıdır bilgibinz varsa yardımcı olursanız sevinirim selamlar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR