Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu haziran moskova ve petersburga gideceğim eşimle biletleri aldım. giden arkadaşlardan yardım almak istiyorum. bu iki şehirde yapmaktan zevk aldıgınız şeyler neydi acaba . yani bunu muhakkak yapın filan dediğiniz.ne yapabiliriz eğlenceli olarak yorumlarınızı bekliyorum selamlar:)))
Ynt: Gezi Partnerleri
valla hocam suriyeye gittik de şu sıralar mayısa doğru yunanistan üzerinden romaya gitmeyi planlıyoruz trenle yunanistanda gemi ile italyaya geçeceğiz ama şu an veri topluoyorum bir arkadşımla beraber
Ynt: Gezi Partnerleri
hocam bu kadar ayrıntılı bilgi verdiğiniz için çok tşkler ama hani bizim maddi gücümüz bu kadar yok yani böle 1 yada 2 haftalık gezi iiçn ancak olabilirdi o yüzden so0ormuştum tşkler tekrardan verdiğiniz biligler için selamlarr
arkadaşlar sitede yurtdışana beraber gitmek isteyen arkadaşların filan olduğu topluluklar varmı bunları bulabilirmiyiz ilgiliarkadaşlar varmıdır acaba??
arkadaşlar uzuzn zamandır nette arıyorum fakat bir türlü bulamadım ben elimdeki sayısal bir haritayi gps altlık yapabilirmiyim acaba yani *. img formatına dönüştürebilirmiyim çok merak ediyorum boyle e bir program varmıdır bilgibinz varsa yardımcı olursanız sevinirim selamlar..