Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT
Ben sizi anlıyorum ve şunuda biliyorum neyin ne kadar edeciğini bilen kişiler burda çok onun için yazılan fiyatın çok önemi yok:)
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT
herkese selam
en başındna beri yazılanları teker teker okudum satan kişinin kim olduğunu bilmiyorum ama ilan verdiğine vereceğine pişman olmuş durumda.Aracının görünen anlamda gerçekten güzel göründüğünü söylemek isterim.Almak gibi bir niyetim yok ama umarım...
Ynt: bu pajero ya dıkkat.!!!
Sopasına falan bişey demem de insanları salak zannedip bide hala elindeki aracın orjinal olduğunda diretmedi mi ( gerçi yalan yok harbiden çok orjinal olmuş) silecekleri atlamışım onlar gerçekten orjinal kalmış araçta sağdan direksiyon için düzenlenmiş şekildeydi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-meraklisina-gercek-bir-arazi-canavari-42959015/detay/
ilanda detaylaı bulunan aracın tamamen orjınal gumruk cıkıslı oldugu soylenıp.kısının sozune guvenıp aracı gormeye gıttımızde aracın hıcbır yerının orjınallının...
Ynt: 1991 Cherokee Arka Defransiyel Oranı
Hüseyin bey cevaplarınız için çok teşekkür ederim.söylediklerinizde haklınız aracımızı artık tanıdık sayılırız.Bu arada teklifiniz için de çok teşekkür ederim ama Antalya da yaşıyorum.Eğer olurda sizin yolunuz düşerse beklerim.
Bu arada araç asfalt ta...
Hüseyin bey 31 lastik için ayna mahruti oranlarını değiştirmemize gerek var mı bizim aracımız için bide sizin önereceğiniz bir marka var mı %100 kilit olarak arkaya defransiyel için
Hüseyin Bey merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim
o zaman 3,55 ve uzeri oran için kullanılacak olan defransiyel kiliti bakmakta fayda var 27 freze olanlardan.
aracın üzerindeki lastikler büyük değil 3" yükseltme ile de zaten en fazla 31/10,50-15 takmayı düşünüyoruz..sanırım defransiyel dana 35 ama dişli oranını nasıl anlayacaz.etikette yazan yazıları olmazsa yarın bi kazıyıp buraya yazarım.
Ynt: Hi jack kirko yardım
merhaba
xj kasa aracımızda 3" yükseltme uyguladıktan sonra 60" kriko almakla ne kadar doğru bir seçim yaptığımızı anlamış olduk geçen hafta bazı yerlerde küçük olanlar yeterli gelmiyor Humaoto da yanlış olmasın T- Max Kriko, 60 inch kriko 153 tl gibi bir rakamdı.Hem...