submarine kullanıcısının son içeriği

1. S

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Ben sizi anlıyorum ve şunuda biliyorum neyin ne kadar edeciğini bilen kişiler burda çok onun için yazılan fiyatın çok önemi yok:)
  2. S

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Söylediğiniz rakam ile gerçekten iyi işler çıkar.lakin; * Ön arka Difflock 4000 tl * Tamponlar Portbagaj 2500 tl * Vinç 12000 lb 1500 * Lastik Silver Stone 33" olsun 2500 tl * Jantlar 1500 TL * Yükseltme Kiti 3000 TL *Highjack ler straplar takımlar 1000 TL...
  3. S

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT herkese selam en başındna beri yazılanları teker teker okudum satan kişinin kim olduğunu bilmiyorum ama ilan verdiğine vereceğine pişman olmuş durumda.Aracının görünen anlamda gerçekten güzel göründüğünü söylemek isterim.Almak gibi bir niyetim yok ama umarım...
  4. S

Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ

Ynt: Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ ;) ;)
  5. S

Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ

Ynt: Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ güncel
  6. S

bu pajero ya dıkkat.!!!

Ynt: bu pajero ya dıkkat.!!! Uğur abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermeden keyifle kullanmayı nasip etsin. Korksunlar artık senden :)
  7. S

bu pajero ya dıkkat.!!!

Ynt: bu pajero ya dıkkat.!!! Sopasına falan bişey demem de insanları salak zannedip bide hala elindeki aracın orjinal olduğunda diretmedi mi ( gerçi yalan yok harbiden çok orjinal olmuş) silecekleri atlamışım onlar gerçekten orjinal kalmış araçta sağdan direksiyon için düzenlenmiş şekildeydi.
  8. S

bu pajero ya dıkkat.!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-meraklisina-gercek-bir-arazi-canavari-42959015/detay/ ilanda detaylaı bulunan aracın tamamen orjınal gumruk cıkıslı oldugu soylenıp.kısının sozune guvenıp aracı gormeye gıttımızde aracın hıcbır yerının orjınallının...
  9. S

1991 Cherokee Arka Defransiyel Oranı

Ynt: 1991 Cherokee Arka Defransiyel Oranı Aracınızı takipteyim ;)
  10. S

Ynt: 1991 Cherokee Arka Defransiyel Oranı Hüseyin bey cevaplarınız için çok teşekkür ederim.söylediklerinizde haklınız aracımızı artık tanıdık sayılırız.Bu arada teklifiniz için de çok teşekkür ederim ama Antalya da yaşıyorum.Eğer olurda sizin yolunuz düşerse beklerim. Bu arada araç asfalt ta...
  11. S

Ynt: 1991 Cherokee Arka Defransiyel Oranı Hüseyin bey 31 lastik için ayna mahruti oranlarını değiştirmemize gerek var mı bizim aracımız için bide sizin önereceğiniz bir marka var mı %100 kilit olarak arkaya defransiyel için
  12. S

Ynt: 1991 Cherokee Arka Defransiyel Oranı Hüseyin Bey merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim o zaman 3,55 ve uzeri oran için kullanılacak olan defransiyel kiliti bakmakta fayda var 27 freze olanlardan.
  13. S

Ynt: 1991 Cherokee Arka Defransiyel Oranı aracın üzerindeki lastikler büyük değil 3" yükseltme ile de zaten en fazla 31/10,50-15 takmayı düşünüyoruz..sanırım defransiyel dana 35 ama dişli oranını nasıl anlayacaz.etikette yazan yazıları olmazsa yarın bi kazıyıp buraya yazarım.
  14. S

Hi jack kirko yardım

Ynt: Hi jack kirko yardım Hayırlı olsun gülerek kullanın sıkıntıyla değil :)
  15. S

Hi jack kirko yardım

Ynt: Hi jack kirko yardım merhaba xj kasa aracımızda 3" yükseltme uyguladıktan sonra 60" kriko almakla ne kadar doğru bir seçim yaptığımızı anlamış olduk geçen hafta bazı yerlerde küçük olanlar yeterli gelmiyor Humaoto da yanlış olmasın T- Max Kriko, 60 inch kriko 153 tl gibi bir rakamdı.Hem...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR