Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ?
Peki test ettik temiz cikti beyendim
diyelim bakim masraflari ne kadardir ozel servislerde ne gibi bakimlar gerekir bu kmden sonra
Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım !
iyi günler 2000 model td5 bir discovery almayı düşünüyorum 180 binde motorda bi problem yoksa bana senelik masrafları ne kadar gibi olur 180 binde almak mantıklımıdır yoksa ömrü dolmuşmudur? yıllık 10 bin km ye yakın yol yapıyorum..
düşündüğüm araç budur...
Arkadaşlar merhaba arabayı şehir içi binek olarak kullanmak istiyorum.. Senelik 10 bin km olarak yol yapıyorum bana allah korusun bir motor arızası vs yapmazsa işçilik bakım gibi masraflar kaça malolur özel bir serviste rutin bakımlar.Herhangi bir modifiye işlem uygulamıyacağım tecrübesi olan...