Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için =) yeni bir suzuki kullanıcısı olarak sora sora öğren aşamasındayım :D fakat bu araba saçlarıma aklar düşürecek sanırım ...
Bu arada bir şey daha sormak istiyorum herkes çorumda çok kaliteli radyatör imal eden firmalar olduğuna değinmiş fakat kimse şahıs veya firma ismi paylaşmamış acaba bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Valla hocam conta takımını almıştım zaten conta kalınlığı hakkında bilgim yok ama bu bilgiyi tamircimle paylaşıcam çok teşekkür ederim. Evet bu konuda suzukinin orjinal parçalarını çoğu servisinde bile bulamıyorum ben ama. 2 -3 tane servisi aradım çoğu aradığım parçayı bulamadılar bende mecburen...
Öncellikle herkese iyi akşamlar uzun süredir suzuki araştırması içerisindeyim ve sonunda bir vitara sahibi oldum 1995 model V6 2.0. Fakat 2.5 ay kullandığım süre içerisinde conta yakmışım sanırım nasıl başardım bilmiyorum ama hararet göstergesine hep dikkat ederim. Tabi hararet müşürünün...
Herkese merhaba arkadaşlar ben Süleyman,
Aranıza Manisa Sarıgölden katılıyorum, bende doğa tutkunuyum ve avcılıkla ilgileniyorum bu amaç içinde suzuki vitara v6 2.0 araç sahibi oldum. Sitede gerçekten çok faydalı bilgiler edindim biraz geçte olsa :D keşke önceden ulaşmış olsaydım diyebileceğim...
Öncellikle herkese iyi akşamlar uzun süredir suzuki araştırması içerisindeyim ve sonunda bir vitara sahibi oldum 1995 model V6 2.0. Fakat 2.5 ay kullandığım süre içerisinde conta yakmışım sanırım nasıl başardım bilmiyorum ama hararet göstergesine hep dikkat ederim. Tabi hararet müşürünün...