suncicek kullanıcısının son içeriği

1. suncicek

GARMİN OREGON 550T EL TİPİ GPS

Ynt: GARMİN OREGON 550T EL TİPİ GPS 1000 TL :) kusura bakmayın sitede yeniyim yasaktır diye yazmadım. fiyat son fiyattır bunun altına bulamazsınız. teşekkür ederim
  2. suncicek

GARMİN OREGON 550T EL TİPİ GPS

HAVA, KARA, DENİZ, OTOBAN HER KOŞULA UYGUN GARMİN OREGON 550T Selam ARKADAŞLAR. SIFIR KUTUSUNDA AÇILMAMIŞ GARMİN OREGON GPS. 3 BOYUTLU TOPO HARİTA, TÜRKİYE VE DÜNYA HARİTASI, 3.2 MP 4X ZOOM DİGİTAL KAMERA, NAVİGATOR, DOKUNMATİK EKRAN, 3 İNCH EKRAN, SD KART KULLANIMI, EL TİPİ, KARABİNALI...
  3. suncicek

Hangi GPS Cihazı?

Ynt: Hangi GPS Cihazı? iyi günler dilerim. sadece 2 cihazım var birini ben kullanıyorum. diğerini elden çıkarmak istiyorum. ticari değildir. yani gps tüccarlığı yapmıyorum, nick ten de belli olduğu gibi işim belli. bu şekilde ticari algılanacağını bilseydim yayınlamazdım kusura bakmayın.
  4. suncicek

Alınık.Renkli ekran ve usb girşli El Gps cihazı arıyorum.

Ynt: Alınık.Renkli ekran ve usb girşli El Gps cihazı arıyorum. HAVA, KARA, DENİZ, OTOBAN HER KOŞULA UYGUN GARMİN OREGON 550T Selam ARKADAŞLAR. SIFIR KUTUSUNDA AÇILMAMIŞ GARMİN OREGON GPS. 3 BOYUTLU TOPO HARİTA, TÜRKİYE VE DÜNYA HARİTASI, 3.2 MP 4X ZOOM DİGİTAL KAMERA, NAVİGATOR, DOKUNMATİK...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri