Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten çok yararlı bir bilgilendirme oldu, çok teşekkür ederim...
Tavsiye ettiğiniz gibi oldukça ucuz bir ocakla yazı idare edip, ihtiyaçlarımı anlayıp, kışa girerken iyi bir model alacağım...
Ynt: Husky Flame 5 Mevsim Çadır
Bilgilendirme için ikinize de teşekkür ederim... Yönlendirmeleriniz benim için oldukça önemli...
Yankı Bey, Loap Vende her açıdan daha kullanışlı ve uzun vadeli olacak gibi görünüyor. Sadece biraz ağırlık (4700 gr.) sorunu var sanırım. Size son sorum hem daha...
Ynt: Husky Flame 5 Mevsim Çadır
Selamlar...
Ben de bu çadırla ilgileniyorum ve tam da şimdi üreticinin web sitesindeki bilgilere bakıyordum: http://www.huskyat.at/detstany_122_tents-husky-tents-extreme-tent-flame-2-prs-green.html
Taban 10,000mm su geçirmezliğe sahip, üst tente de 6,000mm. Bu...
Merhaba Arkadaşlar;
Dağcılık konusunda yeniyim ve bir aksilik çıkmazsa Haziran sonunda Aladağlar'da ilk zirvemi yapacağım. Bu nedenle kısa bir zaman içinde kendime uygun bir ocak bulmam lazım.
Maalesef aldığım ve daha almam gereken çok malzeme olduğu için bütçe konusunda oldukça dikkatli olmam...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese Selamlar,
Ben Erkan... Dağcılıkla ilgileniyorum... Zirve Dağcılık Kulübüne yeni üye oldum. Gezenbilir'e de öğrenmeye, tanışmaya; varsa bir bildiğim, onu da paylaşmaya geldim...