T800 kullanıcısının son içeriği

1. T800

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Walla motorsikleti arabadan çok kullanıyorum trafikte ve maalesef bizdeki trafik kültürünü tek cümleyle özetleyebiliriz: "Büyük araç küçük aracı ezer"....
  2. T800

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aile her geçen gün büyümekte....Yeni bir üye olarak benim gibi yeni olan herkese hoşgeldin diyorum.Umarım eski arkadaşların da deneyimleriyle ortak gezilerde buluşuruz...
  3. T800

Honda Eğitim Merkezi Hakkında

Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında Motorsiklet de sonuçta araba,matbaa makinası,yada tren diyelim farketmez....Sonuçta bir makina ve onunla geçirdiğiniz saatler yani deneyiminiz arttıkça işler kolaylaşacaktır.İlk motorum honda cbr125'ti ve öğrenmeye okadar istekliydim ki kendimi sabah sıkışık...
  4. T800

Birden Fazla Fotoğrafı Aynı Anda Küçülten Program Arıyorum

Ynt: Birden Fazla Fotoğrafı Aynı Anda Küçülten Program Arıyorum Çinli balıkçı aç çinliye balık vermektense balık tutmayı öğretmiş ya, o misal ben de sana ve forumdaki arkadaşlara bir site ismi vereyim.Bu siteden aradığın hertür program,film ve müziğe ulaşabilirsin :"www.forumw.org".Site...
  5. T800

Kaçkar Dağları Rehbersiz Gezilemeyecek...

Ynt: Kaçkar Dağları Rehbersiz Gezilemeyecek... Zaten insanımız genelde gününü kurtarma telaşında, gezip görmek elit kesimin ve hayata farklı bakabilen bir zümrenin elindeyken bunu sınırlamak nekadar mantıklıdır tartışılır?
  6. T800

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbuldum:)İlginiz için teşekkür ederim
  7. T800

Kaza Olmayan Sürüş

Ynt: Kaza Olmayan Sürüş Videodaki arkadaşlar tam pro:)paylaşımın için saol.Bu sene 250cc de biraz daha piştikten sonra böyle bir sürüş yapmak isterdim.
  8. T800

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Ümit Çelik Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - Ankara Memleket: Ankara Semt: Yenimahalle İlgi Alanı: Motorsiklet, aikido, kitaplar, internet, deniz....Bu sene imkan olursa kaptanlık belgesi almayı planlıyorum... İş: Tekniker Medeni Hal: Bekar Not ...
  9. T800

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Motorumu satalı 2 sene oldu 125lik bi hondam vardı.Bu sene şartlarım imkan verirse 600f yok şartlar zorlarsa hyosung gt250r düşünüyorum.Burada birçok deneyimli arkadaş var.Bilgilerinizi paylaşmak isterim.Saygılar...
  10. T800

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar,Ankarada devlet memuruyum araba yada motorsiklet, ikiside yoksa tabanvay:)Bir şekilde imkan oluşturuyorum:)Son bir sene işlerin yoğunluğundan pek kıpırdayamamış olsam da kendi çapında gezgin sayılabilirim.
  11. T800

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba...Bendeniz,Ümit 31 yaşındayım ve Ankarada devlet memuru olarak çalışıyorum.İmkan oldukça gezmeyi seviyorum.Kalabalıktan neredeyse nefret ettiğim için:)açık alanlarda huzur buluyorum diyebilirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR