TA2RX kullanıcısının son içeriği

  1. TA2RX

    Baofeng Uv 82 Yardim

    Yanlış bilmiyorsam KMT belgesi ile telsiz alamazsınız. Deniz telsizi alabilmeniz için tekne sahibi olmanız gerek diye biliyorum. Size en yakın Kıyı Emniyeti bürosu ile görüşürseniz daha sağlıklı bilgi vereceklerdir.
  2. TA2RX

    Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

    Epeydir bu konuda ses seda çıkmadığına göre yönetim yapılanları onaylıyor demektir. Bu durumda ayni şey her an hepimizin başına gelebilir. Bu yüzden artık benden katkı beklemeyin. Hoşça kalın.
  3. TA2RX

    Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

    Ben geri dönmesini dilerim. Dönmezse gerçekten büyük kayıp olur. Bu arada Atilla Dinçer (@atiladi) de epeydir ortalıkta görünmüyor. Yoksa o da mı yasaklandı?
  4. TA2RX

    Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

    Sorularımı hatırlatmakta fayda görüyorum: "Bu gerçekten yönetimin ortaklaşa aldığı bir karar mı, yoksa tek bir kişinin kararı mı? Öte yandan kıstas ne? Sözkonusu kuralın ne olduğu ve yaptırımı daha önce bir yerlerde kalıcı olarak açıklanmış mı? Yoksa insanlar bilmedikleri bir kuralın keyfi...
  5. TA2RX

    Karavan Ve Karavancılıkla Ilgili Kitaplar

    Maalesef, o da çalışmadı.
  6. TA2RX

    Karavan Ve Karavancılıkla Ilgili Kitaplar

    Sıkıştırırken şifre koymuşsunuz. Şifre istiyor.
  7. TA2RX

    Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

    Böyle bir şeyi iddia eden olmadığı açık. Ama benim sorularım hala havada maalesef :'(
  8. TA2RX

    Karavan Ve Karavancılıkla Ilgili Kitaplar

    Dumanı üzerinde kitap. Teşekkürler. Kitaplığıma ekleyeceğim.
  9. TA2RX

    Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

    Politikalarınızı çok ilginç bulduğumu söylemek zorundayım. Bir moderasyon yapılıyor. Sonra hoop bu not kaldırılıyor. Görmeyenlere de görseydin deniyor. Haklılığını yönetim kendi içinde tartışabiliyor ama kesin olarak tartışıp tartışmadığını da bilmiyoruz. Durum beraberinde bir sürü soruyu...
  10. TA2RX

    Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

    Foruma en çok katkıda bulunanlardan biri olduğu halde Forum yönetimi tarafından yasaklandığına dair duyumlar aldım? Neden?
  11. TA2RX

    Sulu Webasto ile Isınma ve Sıcak Su İhtiyacının Karşılanması

    Ben Daxom'u kaldırmadım. 5lt'lik pete onunla su dolduruyorum. Sonra (daha kolay kontrol edildiği için) 1.5 lt.lik petlere aktarıp onlarla yıkanıyorum. Bu arada, bu konu zamanında çokça konuşulmuştu. Hatta bir düdüklü tencereden imal proje bile vardı. Bu arada 2: Doğrucu Davut böyle şeylere...
  12. TA2RX

    Evi̇mi̇z Yanimizda Dünya Önümüzde 2023 Gezi̇ Planimiz

    Müthiş anlatım. Okuyunca insan mutlaka görmek istiyor. Kaleminize sağlık.
  13. TA2RX

    Evi̇mi̇z Yanimizda Dünya Önümüzde 2023 Gezi̇ Planimiz

    Eskiden yeşil pasaporta vize için para almıyorlardı. Ben de 10 yıllık çok giriş vize almıştım. Yenilemeye kalktığımda 750 pound civarı para istemişlerdi. (Daha da arttırmışlar görünüyor >:( ) Bu yüzden bir daha İngiltere'ye gitmeme kararı almıştım.
  14. TA2RX

    Gezen Ev Iveco M23

    İlk kalıbı çıkarırken karton kullandım. Ama aracın farklı yerlerine uymadı. Dolayısıyla bu farklılıklara uydurmak için kesilen parçalar üzerinde oynayıp alıştırmak gerekti. Ben kolayına kaçıp küçük dolaplar yapıp tek tek monte ettim. Son konumlarda bazıları bir hiza olmadı. Farkı kapatmak için...
  15. TA2RX

    Her Yıl Tüv Muayenesi Sorunu

    google amcaya sorduğumda Mehmet Habib Soluk ismini verdi. Bu amcanın e-mail adresini sordum, AKP'nin sitesine yönlendirdi. Ama maalesef oraya ulaşamadım. Çünkü AKP'nin webmaster'i benim kullandığım hizmet sağlayıcıyı (Türk Telekom olur kendileri) yasaklamış/bloklamış!!! Ölür müsün, öldürür müsün?


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,460
Mesajlar
1,518,192
Kayıtlı Üye Sayımız
172,114
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmetalp0666

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst