TA6A kullanıcısının son içeriği

1. TA6A

Radyo Amatörleri Için, Frekansplanı

Elinize sağlık. Bu listede eksik olan bir şey gördüm, frekanslar tamam ama nerede hangi modülasyon tipinin kullanılabileceği belirtilmemiş. Yani atıyorum 40 metre bandında hangi frekanslar CW hangi frekanslar SSB gibi. Kolay gelsin.
  2. TA6A

Icom Ic-7100 Telsizime Hf Anten Tercihi

Ynt: Icom Ic-7100 Telsizime Hf Anten Tercihi Bu antenleri daha önce incelememiştim ama özelliklerine baktığımda AH-740 daha mantıklı geldi bana. Nedeni, 760 olan model screwdrive, birçok kullanıcı tozlu şartlarda antenin mekaniksel sıkışmasından şikayetçi. 740 ise LC kombinasyonlu klasik röleli...
  3. TA6A

Icom Ic-7100 Telsizime Hf Anten Tercihi

Ynt: Icom Ic-7100 Telsizime Hf Anten Tercihi Bence bunlara hiç gerek yok. Icom AH-4 otomatik anten tuner öneririm, böylece hem kamçı anten hem de gerektiğinde tel anten kullanabilirsiniz. Icom AH-4 kendini ispatlamış, amatörler arasında çok tutulan ve yıllardır üretilen bir tunerdir, sizin...
  4. TA6A

Amatör Telsizciliğe Giriş

Ynt: Amatör Telsizciliğe Giriş Merhaba Google arama motoruna amatör telsizcilik, telsiz amatörleri gibi kelimeler yazıp aratırsanız birçok forum sayfası, kişisel sayfa ve amatör olabilmeniz için gerekli her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz derneklere ait sayfaları bulabilirsiniz. Eğer gerçekten...
  5. TA6A

Amatör Frekanslarda Roger Beep / ANI Kod'u kullanımı

Ynt: Amatör Frekanslarda Roger Beep / ANI Kod'u kullanımı Umutla olmaz arkadaşım, bir amatöre HF kullanma yetkisi verdiysen bunu denetliyeceksin. Adam HF almış ama bak bakalım kaç QSO yapmış, nereleri ile görüşmüş, hangi bantları, hangi emisyon tiplerini kullanmış. Ben şuan bulunduğum konumdaki...
  6. TA6A

Bushnell Backtrack

Ynt: Bushnell Backtrack Bende var hatta bir tanede de fazlalık var sahibinden sitesinde ilanda. Kullanması pratik bir alet, harita gereksinimi yok ve dünyanın her yerinde kullanabilirsin tabi Amerika kanalları kapatmadığı sürece :)
  7. TA6A

Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel)

Ynt: Hep Yanınızda Taşıdıklarınız (EDC Genel) Yanımda Buck Vantage - Pro çakım olmadan asla dışarıya çıkmam.
  8. TA6A

Yardım edin kararsızım

Ynt: Yardım edin kararsızım Her şekilde Leatherman kıyas kabul etmez. Eğer bütçeni zorlamayacaksa hiç düşünmeden Leatherman'ı al derim. Araziye çıktığımda daima Wave yanımdadır, o kadar çok işime yaradıki anlatmaya kalksam abartılı bulursun eminim. Alet boyut olarak ideal ama birazcık ağır...
  9. TA6A

Amatör Frekanslarda Roger Beep / ANI Kod'u kullanımı

Ynt: Amatör Frekanslarda Roger Beep / ANI Kod'u kullanımı Selamlar Öncelikle hassasiyetiniz için teşekkür ederim. 76-77 li yıllarda deniz kıyısında bulduğum Rus imali lambalı bir verici ile başladı merakım, TRAC mecmualarını su gibi okuyarak ilk lambalı vericimi yaptım, kısa dalgadan müzik...
  10. TA6A

Wouxun KG-UVD1P

Ynt: Wouxun KG-UVD1P Yo bizimki eğlence sadece, tuzaklama, pusu atma falan yapmıyoruz :) Bu nedenden dolayı o kadar kasmıyoruz. Işığı kapatan cihazlardan biri ve en sevdiğim Motorola GP300, program atarken ışığı kapatabiliyoruz, sanırım P40 larda buna imkan tanır ama pek emin değilim. Vertex...
  11. TA6A

Wouxun KG-UVD1P

Ynt: Wouxun KG-UVD1P Yanıtınız için teşekkür ederim ama soruma yanıt alamadım :) Tekrar sorayım, sizin kullandığınız cihazda RTX monitör LED'leri kapatılabiliyormu? Ben çok çeşitli ekipmanlar kullanıyorum, yerine göre profesyonel yerine göre amatör cihazlar. Profosyonel cihazlarda sessiz...
  12. TA6A

Wouxun KG-UVD1P

Ynt: Wouxun KG-UVD1P TYT nin RTX sinyal LED'i ayarlardan kapatılabiliyor mu?
  13. TA6A

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Buck Vantage Pro
  14. TA6A

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum LEDLENSER P7 kullanıyorum ve çok memnunum. 200 metreyi rahatlıkla aydınlatıyor ama siz o mesafede dürbüne ihtiyaç duyuyorsunuz :) Gerçek 175 lümen ve çok sağlam bir alet, Alman malı. En büyük özelliği mercekli pratik bir odaklama sistemine sahip olması, bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri