tamericel kullanıcısının son içeriği

1. tamericel

Efeler Yolu

Harika bir rota olmuş, paylaşımınız için teşekkürler..
  2. tamericel

Çekme Karavanım Su Almış Olabilir Mi?

O kısımlarda ıslaklığı, icerdeki profil olan kisimlarin rutubet yapması olabilir
  3. tamericel

Çekme Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler? İyi Karavan Firmaları

Biz aldık May dan, 3 yıldır kullanıyoruz. Aldığımız gün eve gelince eşim koltuk örtülerini yıkamak için kılıfları söktü, içinden çıkan sungerlerin parça parça olduğunu görünce haber verdik acilen yenilerini kargoylq yolladılar, parça parça sungerleri kılıfları içine takarak fermuarini kapatıp...
  4. tamericel

Sorgun Yaylası Ve Sorgun Göleti Görüntüleri Videosu, 2021 Güdül, Ankara

rica ederim, köy dediğiniz Güdül mü, Güdül den rahat geçtik Gçlet yolunda yayla evlerinin bulunduğu mevkide yeralan kullanılmayan top sahasında parkettik, alanda 1 tane çeşme var, tuvalet içinse 750 metre ilerdekialabalık restoranına ister yürüyerek ister araçla gidiliyor, biz orayı öyle sevdik...
  5. tamericel

Sanırım siz o bölgeyi ve yolları bizden daha iyi tanımaktasınız, Biz Güdül ve Sorgun Yaylasına Beypazarı'ndan hareketle gıttik. aklımızda kalan bir sorun yok, çekme karavanla rahat ve hiçbir sorun yaşamadan ulaştık.
  6. tamericel

Video: https://youtu.be/UupKfDEEp3c
  7. tamericel

Merhaba Ssangyong 3,2 Benzin Lpg Bir Araç Almayı Düşünüyorum 120 000 Km De Manuel Fikirlerinizi Alabilirmiyim

Merhaba Ben bu markanın 2008 model ve 2. sahibinden 103000 km olanını alarak 25000 km 3 yıl kullandım, ama motoru 3.2 değil 2.0 idi. Son derece sorunsuz kullandım, bizde kamyonet statüsünde bir araç daha vardı , her ikisi de her yıl vize falan gerektirdiği için sattım. Yoksa son derece yumuşak...
  8. tamericel

İzmir'de Çekme Karavan Önerisi

merhaba, bütçeniz yeterli olsa bile may karavan alırken dikkatli olmanızı tavsiye ederim, biz aldık, aldıktan sonra solar sistem ve başka ilaveler de yaptıktan sonra artık değiştirmek başka bir tane satın almak ya da iade edip paramızı geri almamız zor oldu ve öyle kullanmaya devam etmek...
  9. tamericel

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Sansliymissiniz, Birgi de Cakiraga Konaogini gezmissiniz, çünkü son yıllarda restorasyon nedeniyle hep kapalı. Ayrıca restorasyon yapıldığını da görmüyoruz. Gölcuk te gol kenarında suyun uzerinde lokantası olan otel de yenilenmekte , inşaat halinde.
  10. tamericel

Çekme Karavanla 2 Aylık Karadeniz Ereğli - Batum Gezisi

Beyefendinin karavanının 4.70 olanı bende var, C tipi yük lastiği kullanıyorum. Çekme karavana yük lastiği takmak gerek.
  11. tamericel

Güvenli Site Olmama Sorunu.

teşekkürler, ben de yandex tarayıcı kullanarak giriş yapabildim, belki chrome da kendi kendine düzelir, son yaptığım ayarlardan sonra
  12. tamericel

Sitenin güvenli oluşundan şüphem yok, ancak https değil lırmızı ünlem işreti var açıldığında
  13. tamericel

bu sorunu nasıl çözdünüz acaba ? Aynısı bende de oldu, chrome dan giriş yapıp kullanamamaktayım.
  14. tamericel

Araç Üstü Çadir Kullanan Kaç Ki̇şi̇yi̇z??

Camilerde sıcak su da bulunabiliyor, İsparta da kaldığımız sürede yararlanmıştık. Güneş paneli var mı diye göz atmakta yarar var.
  15. tamericel

İnciraltı Kent Ormanı Karavanlar Hakkında

Plakalardan telefon numarasını tesbit ederek Zabıta ve trafik polisi arıyor, durumu izah ederek aracın kaldırılmasını, istiyor,,,,bu alanların salgın hastalık ile ilgili kullanılacağını belirtiyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR